Εκατοντάδες συλλήψεις και κατασχέσεις εκατομμυρίων για παράνομο στοίχημα στο Euro 2024

Ανανεώθηκε:
παρανομο στοιχημα euro 2024
Photo Credits: iliya Mitskovets / Alamy Stock Photo

Σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια για την πάταξη των παράνομων διαδικτυακών στοιχημάτων στα παιχνίδια του Euro 2024, οι Αρχές της Ταϋλάνδης προχώρησαν στη σύλληψη δεκάδων υπόπτων αλλά και σε κατάσχεση εκατομμυρίων.

H καλύτερη EURO OFFER από Novibet & Wolt
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το “khaosodenglish.com”, ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων, που είχαν έσοδα 38,1 εκατ. δολάρια μόνο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου, σύμφωνα με κυβερνητικές εκτιμήσεις.

Κατά τη διάρκεια έρευνας σε κατοικία της Thong Lor, που βρίσκεται στην Μπανγκόκ, η αστυνομία κατέσχεσε 376.460 δολάρια. Παράλληλα, κατέσχεσαν πολυτελή οχήματα όπως μια Bentley, μια Mercedes-Benz και ένα SUV GWM Tank, καθώς και αρκετές κατοικίες. Η συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων ήταν 614.672 δολάρια.

Στην άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα διαμέρισμα στην Μπανγκόκ τα περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν ανήλθαν σε 7.823.513 δολάρια. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους βασικούς υπόπτους είναι παράνομα τυχερά παιχνίδια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, σύμφωνα με την έκθεση.

1.826 συλλήψεις πρόσφατα

Οι τελευταίες συλλήψεις ακολουθούν προηγούμενες κατηγορίες που έλαβαν χώρα μεταξύ 14 Ιουνίου και Πέμπτης 20/06. Από τους 248 υπόπτους που συνελήφθησαν, οι 28 οργάνωναν την παράνομη διαδικτυακή δραστηριότητα. Οι υπόλοιποι 220 έπαιζαν τυχερά παιχνίδια, ενώ εξήντα δύο παράνομες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων έκλεισαν. Το συνολικό ποσό που στοιχηματίστηκε ήταν 38 εκατ. δολάρια.