ΕΕΕΠ: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση “G2E Asia 2024” στο Μακάο

Ανανεώθηκε:
εεεπ συνεδριο μακαο
Photo Credits: Wasin Pummarin / Alamy Stock Photo

Στην ετήσια Έκθεση “Global Gaming Expo (G2E) Asia 2024” συμμετείχαν στελέχη της  Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μακάο της Κίνας.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES10
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας ως άξονα τη διαρκή ανάπτυξη της εξωστρέφειας, αντιπροσωπεία της ΕΕΕΠ έλαβε μέρος στην Έκθεση “Global Gaming Expo (G2E) Asia 2024” η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2024 στο Μακάο της Κίνας. Το G2E Asia πρόκειται μια διεθνή εμπορική έκθεση, η οποία διοργανώνεται ετησίως από την Αμερικανική Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών και στην οποία πραγματοποιείται παράλληλα συνέδριο με αντικείμενο τη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών στην Ασία.

Το μέλος της ΕΕΕΠ, Ιωάννης Κουντούλας, συμμετείχε στο συγκεκριμένο συνέδριο και παρουσίασε στο πάνελ με θέμα “Emerging Market Talks” μια συνοπτική εικόνα των οικονομικών μεγεθών της συνεχούς αναπτυσσόμενης ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών αλλά και της νέας μεγάλης επένδυσης ολοκληρωμένου καζίνο στην περιοχή του Ελληνικού.

Παράλληλα, τα στελέχη της ΕΕΕΠ συναντήθηκαν με μέλη της ομόλογης Αρχής για τυχερά παιχνίδια που εδρεύει στο Μακάο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την αξιοποίηση τεχνογνωσίας σχετικά με το ρυθμιστικό πλαίσιο της λειτουργίας των επιχειρήσεων.