Διερμηνέας έκλεψε πάνω από 16 εκατ. από αστέρα του μπέιζμπολ και τα έπαιξε στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
οχτανι στοιχημα
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Για κλοπή εκατομμυρίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ιάπωνα σούπερ σταρ του μπέιζμπολ, Σοχέι Οχτάνι, κατηγορείται ο επί σειρά ετών διερμηνέας και φίλος του, Ιπέι Μιζουχάρα, ο οποίος έκλεβε χρήματα για να παίζει στοίχημα.

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ⚡️🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ιάπωνας σούπερ σταρ του μπέιζμπολ και παίκτης των LA Dodgers, Σοχέι Οχτάνι, αρνήθηκε την εμπλοκή του σε σκάνδαλο στοιχημάτων. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο πρώην μεταφραστής του, του έκλεψε χρήματα για να πληρώσει χρέη από στοιχήματα που συνδέονται με παράνομο γραφείο στοιχημάτων.

Όπως έγινε πλέον γνωστό ο Μιζουχάρα κατηγορείται για κλοπή πάνω από 16 εκατ. δολάρια από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οχτάνι, τα οποία τοποθετούσε σε στοιχήματα, ή για να ξεπληρώσει χρέη που είχε δημιουργήσει από το στοίχημα.

Μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Ιανουαρίου 2024, οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο κατηγορούμενος έβγαλε περισσότερα από 16 εκατ. δολάρια σε μη εξουσιοδοτημένες μεταφορές από τον λογαριασμό του κ. Οχτάνι.

Το έγγραφο απαγγελίας κατηγοριών υποστηρίζει ότι ο κ. Μιζουχάρα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ιάπωνας αθλητικός αστέρας δεν μιλάει αγγλικά. Ο ίδιος τηλεφώνησε σε τραπεζικούς υπαλλήλους και παρουσιάστηκε ψευδώς ως ο ίδιος ο Οχτάνι για να εξαπατήσει τους υπαλλήλους ώστε να εγκρίνουν εμβάσματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του, σε παράνομες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών.

Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024, ο κ. Μιζουχάρα φέρεται επίσης να αγόρασε κάρτες μπέιζμπολ αξίας 325.000 δολαρίων χρησιμοποιώντας χρήματα που λήφθηκαν από τον λογαριασμό του Οχτάνι.