Διάσημη εταιρία για στοίχημα ο νέος χορηγός των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Σκωτίας

Ανανεώθηκε:
σκωτια ποδοσφαιρο χορηγος στοιχημα
Photo Credits: Raymond Davies / Alamy Stock Photo

Σε πενταετή συμφωνία που θα ξεκινήσει με την έναρξη της επόμενης σεζόν ήρθαν η διάσημη εταιρία για στοίχημα, William Hill και η Ομοσπονδία Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Σκωτίας (SPFL).

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός EURO24
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως προκύπτει από τη μεγάλη αυτή συνεργασία η William Ηill θα είναι επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης του πρωταθλήματος, ενώ οι κατηγορίες της SPFL θα ονομάζονται από την επόμενη σεζόν William Hill Premiership, William Hill Championship, William Hill League 1 και William Hill League 2.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της William Hill, Michael Sheehan, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γίνουμε χορηγός τίτλου και επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης της SPFL. Εδώ και δεκαετίες, εμείς στην William Hill αγαπάμε το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο και τους εξαιρετικά πιστούς και παθιασμένους οπαδούς του. Τώρα, βασιζόμενοι στη μακροχρόνια σχέση μας με το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παίξουμε το ρόλο μας σε πέντε συναρπαστικές σεζόν της SPFL».

«Ως επιχείρηση, θέτουμε την ασφάλεια των παικτών και τον υπεύθυνο τζόγο στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, και ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα σε όλους τους συλλόγους του SPFL για την εκπαίδευση και την προώθηση υγιών και ασφαλών σχέσεων με το στοίχημα».