bwin – Προσφορά* στη EuroLeague (20/03)!

Ανανεώθηκε:
bwin logo

Στο Βελιγράδι δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο πρώτο δικό του παιχνίδι για την διπλή αγωνιστική της EuroLeague.

bwin – Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα στη EuroLeague!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος… τελικός

Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε τους πέντε αγώνες μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague ως… τελικούς. Άλλωστε οι «πράσινοι» βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων, που διεκδικούν το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. Το «τριφύλλι» προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. Έτσι διακόπηκε το σερί που προσπάθησε να «χτίσει», έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που βλέπει την ομάδα του να «τρέχει» ρεκόρ 18-11, δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Λούκα Βιλδόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

bwin – Build A Bet* στη EuroLeague!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικίνδυνος ο Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να είναι εκτός της διεκδίκησης μίας θέσης ακόμα και στα Play-Ins, να προέρχεται από πέντε στη σειρά ήττες, όμως εντός έδρας παραμένει πάντα επικίνδυνος. Άλλωστε στα δύο τελευταία στο Βελιγράδι ηττήθηκε από για ένα καλάθι από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και για τέσσερις πόντους από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κορυφαίος παίκτης της ομάδας από τη Σερβία είναι ο Τζοέλ Μπολομπόι, ο οποίος μαζεύει 5,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και σκοράρει 10,1 πόντους. Απόντες για τους γηπεδούχους οι γκαρντ Ντος Σάντος, Λάζιτς και Τόπιτς, ενώ αμφίβολος είναι Τεόντοσιτς, όπως και ο Τόμπκινς. Υπέρ του Παναθηναϊκού η «παράδοση» με 11 νίκες για το «τριφύλλι» έναντι 8 των «ερυθρόλευκων». Με 77-75 πέρασε πέρσι από το Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός. Με κορυφαίο τον Ντίνο Μήτογλου επικράτησε στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, για τον 1ο γύρο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: