Betsson: Για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης πάει ο Παναθηναϊκός στην Μπολόνια (29/3)

Ανανεώθηκε:
betsson 290324

Στη «Virtus Segafredo Arena» η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Πρόκειται για κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες με τη Βίρτους Μπολόνια να θέλει τη νίκη αφενός για να εδραιωθεί μεταξύ των ομάδων που θα παίξουν στην postseason, αλλά και για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να μπει στην εξάδα. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, εξαρτάται από τον ίδιο για να πάρει τη δεύτερη θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, ο άσος της Βίρτους Μπολόνια προσφέρεται στο 2,18** με το διπλό του Παναθηναϊκού να δίνεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το συγκεκριμένο ματς είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που «ξεκλειδώνει» ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός έχει φαβορί στα προγνωστικά και τα στατιστικά δίνουν σαφή εικόνα για τη διαφορά των δύο ομάδων. Η Βίρτους Μπολόνια έχει ρεκόρ 17-14 (12-3 εντός έδρας) και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 20-11 (7-8 εκτός έδρας). Οι Ιταλοί μπαίνοντας στην 32η αγωνιστική βρίσκονται στην 8η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος. Στον α’ γύρο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 90-76 τη Βίρτους Μπολόνια στο «ΟΑΚΑ», ενώ έχει 2 νίκες σε 3 ματς αφότου η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε στο θεσμό το 2022.

Η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση στη Euroleague. Από εκεί που ήταν εκ των ισχυρών διεκδικητριών μιας θέσης στην τετράδα μετά από τις τέσσερις διαδοχικές ήττες έχει βρεθεί εκτός εξάδας και παλεύει να περάσει στην postseason. Η κούραση, το μικρό ρόστερ, οι τραυματισμοί και το ντεφορμάρισμα μοιάζουν να την έχουν επηρεάσει και ψάχνει να βρει τρόπο για να επανέλθει στην καλύτερη εκδοχή της. Την περασμένη Δευτέρα (25/3) νίκησε με 87-73 τη Μπρέσια για το πρωτάθλημα Ιταλίας και άλλαξε το κάπως το κλίμα στο εσωτερικό της.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, πήρε δύο νίκες στη «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε. Ξεπέρασε με 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας και νίκησε με 89-81 την Μπαρτσελόνα στο «ΟΑΚΑ» και πλέον βρίσκεται σε θέση οδηγού για τη δεύτερη θέση της regular season. Με το βλέμμα στραμμένο στη Βίρτους Μπολόνια, ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε κυρίως αναπληρωματικούς στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα Πάτρα με 93-62 εντός έδρας για τη Basket League την περασμένη Δευτέρα (25/3).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ που μπορούν. Η Βίρτους Μπολόνια ψάχνει να μπει στο σωστό μονοπάτι, ενώ ο Παναθηναϊκός παρά τα θετικά αποτελέσματα που έχει παρουσιάζει ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Όσον αφορά τις συνθέσεις, η Βίρτους Μπολόνια δεν έχει στο μάξιμουμ τους πολύτιμους γκαρντ Κορντινιέ, Χάκετ καθώς και τον σέντερ Κέικοκ. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, είναι ουσιαστικά πλήρης.

Το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να είναι ο νικητής της Ευρωλίγκας προσφέρεται στο 8,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Η ελληνική ομάδα είναι, μαζί με τη Μονακό, δεύτερα φαβορί για να πάρουν το τρόπαιο στο Final 4 του Βερολίνου με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 2,50**.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: