Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

3ος προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος αγώνας. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Καραμπάκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

* Για πρώτη φορά αναμετράται η Πλζεν με σύλλογο από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Καραμπάκ είχε κοντραριστεί με τσεχική ομάδα (Γιάμπλονετς) στον 1ο προκριματικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1997/98 (δύο ήττες με απολογισμό γκολ 0-8).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Τσεχία, 44)

Το παρθενικό επίσημο ματς για τη σεζόν 2016/2017 είναι το σημερινό για τη Βικτόρια Πλζεν, η οποία “έβαλε στο τσεπάκι” της και το περσινό πρωτάθλημα Τσεχίας (τερμάτισε στο +7 από τη 2η Σπάρτα Πράγας, παρά τις ήττες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Έξι φιλικές αναμετρήσεις έδωσαν οι Τσέχοι στην προετοιμασία, σκοράροντας και στα έξι ματς και μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές τροποποιήσεις στο ρόστερ της, με τις μοναδικές αφίξεις να είναι αυτές του 20χρονου αμυντικού μέσου Χρομάντα (δανεικός από Σαμπντόρια) και του 33χρονου επιθετικού Μπάκος από τη Σλόβαν Λίμπερετς. Στον αντίποδα, ο δεξιός μπακ Κόντσαλ δόθηκε δανεικός στη Γιάμπλονετς. Μοναδικός απών ο μακροχρόνια τραυματίας Πιλάρ, που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα για το σημερινό ματς.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ με 1-0.

Στατιστικό: Σκόραρε και στα έξι καλοκαιρινά φιλικά.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ (Αζερμπαϊτζάν, 97)

Η Καραμπάκ, από την πλευρά της, ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, προσδοκώντας ότι η απόδοσή της θα είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με το ζευγάρι αγώνων απέναντι στην Ντουντελάνζ στο 2ο γύρο. Οι Αζέροι επικράτησαν με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και κλείδωσαν την πρόκριση με το ισόπαλο 1-1 της ρεβάνς στο Λουξεμβούργο, όπου όμως κινδύνευσαν σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο αμυντικός της Καραμπάκ, Μαξίμ Μεντβέντεφ, τόνισε χαρακτηριστικά ενόψει του σημερινού αγώνα: “Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και να αγωνιστούμε πιο… σωστά σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στην Ντουντελάνζ. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Ντουντελάνζ, στον επαναληπτικό για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 71′, για να ισοφαρίσει με τον Ρεϊνάλντο στις καθυστερήσεις.

Στατιστικό: Under 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά).