Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Πρώτος γύρος στο Κύπελλο Μεξικού. Σε αυτή τη φάση συμμετέχουν 24 ομάδες (12 από την πρώτη κατηγορία και 12 από τη δεύτερη), οι οποίες είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τριών. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δυο πρώτοι του κάθε ομίλου. Δεν συμμετέχουν οι ομάδες του παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ (Τίγκρες, Πούμας, Πατσούκα, Μοντερέι), η Άτλας ως η χειρότερη ομάδα που δεν υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία, καθώς και η Νεκάξα που πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Βαθμολογία ομίλου: Κρουζ Αζούλ (3β., 1 αγ.), Λεόνες Νέγκρος (0β., 0 αγ.), Κόρας ντε Τέπικ (0β., 1 αγ.)

ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κόρας ντε Τέπικ προέρχεται η Λεόνες, απογοητεύοντας πλήρως με την εμφάνισή της, ιδίως μετά το εμφατικό «διπλό» με 4-2 στην έδρα της Πότρος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας. Το σύνολο του Σάντσεζ ρίχνεται σήμερα και στη μάχη του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας την πολύ ανώτερη και πολύ πιο έμπειρη Κρουζ Αζούλ, ωστόσο θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρει προβάδισμα για την δεύτερη θέση έναντι της Κόρας ντε Τέπικ που μετράει ήδη μια ήττα. Το έργο των γηπεδούχων σαφώς και είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που δεν αποκλείεται να κάνει τη «ζημιά». Το κακό για τη Λεόνες είναι πως έχει χάσει αρκετή από τη δύναμη της έδρας της το τελευταίο διάστημα, μετρώντας μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κόρας ντε Τέπικ.

Στατιστικό: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα έξι από τα επτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Πούμας προέρχεται η Κρουζ Αζούλ, σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν οι άμυνες, το πάθος και η δύναμη, παρά το καλό ποδόσφαιρο και οι ευκαιρίες. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για το πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο το συγκρότημα του Μπόι επικράτησε με 2-0 της Κόρας ντε Τέπικ χωρίς να δυσκολευτεί. Αυτό δείχνει μια ομάδα που παίζει καταπληκτική άμυνα κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία, ωστόσο επιθετικά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να χωλαίνουν αρκετά τόσο στη δημιουργία, όσο και στο τελείωμα. Κόντρα στη Λεόνες στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη νίκη που θα τους δώσει ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αν και δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα καθώς οι άλλες δυο ομάδες του ομίλου είναι της δεύτερης κατηγορίας και σαφώς κατώτερες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Πούμας.

Στατιστικό: N/G σημειώθηκε στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

Η ομάδα του Betarades.gr