Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Υπάρχουν οκτώ όμιλοι των πέντε ομάδων, με τα παιχνίδια να είναι μονά. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του κάθε ομίλου, καθώς και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι. Στον επόμενο γύρο έχουν προκριθεί αυτομάτως οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Αμπερντίν, Σέλτικ, Χαρτς, Χιμπέρνιαν). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία των πέναλτι.

*Βαθμολογία 2ου ομίλου: Σεντ Τζόνσον 6β (2αγ.), Στέρλινγκ Άλμπιον 3β (2αγ.), Μπρέχιν 3β (2αγ.), Φόλκερκ 3β (3αγ.), Έλγκιν 3β (3αγ.).

ΜΠΡΕΧΙΝ (Λιγκ 1)

Είχε την ευκαιρία να κάνει το 2Χ2  η Μπρέχιν,  ώστε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά την πέταξε γνωρίζοντας την βαριά ήττα με 4-2 από την Έλγκιν (εκτός έδρας). Έχανε 2-1 στο ημίχρονο, είδε μέσα σε πέντε λεπτά η αντίπαλος να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ (61’, 66’) και εκεί τα… παράτησε, μειώνοντας απλά δύο λεπτά με πέναλτι (68’). Αυτή η ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί και καταδικαστική για το συγκρότημα του Ντοντς, μιας και αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την σαφώς πιο έμπειρη Σεντ Τζόνστον και άλλο αποτέλεσμα πλην της ήττα θα είναι έκπληξη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-2 από την Έλγκιν για το Κύπελλο.

Στατιστικό: 3/4 Over 2.5 μετράει η Μπρέχιν στις φετινές αναμετρήσεις της (επίσημες και φιλικές).

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ (Πρέμιερσιπ)

Η Σεντ Τζόνστον επιβεβαίωσε για δεύτερη σερί αγωνιστική την ανωτερότητα της, επικράτησε άνετα με 3-0 της Φόλκερκ, ντούμπλαρε έτσι τις επιτυχίες της, μετά το ξεκούραστο 3-1 επί της Έλγκιν (εκτός έδρας) στην πρεμιέρα και τώρα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να χάνει την «πρωτιά» του δεύτερου γκρουπ. Παρέμεινε αήττητη για δέκατο συνεχόμενο επίσημο ή φιλικό παιχνίδι αν βέβαια συνυπολογίσουμε και τα τελευταία της περσινής περιόδου (8-2-0). Στο εκτός έδρας με την Μπρέχιν έχει ως στόχο το 3Χ3, ώστε να «κλειδώσει» από τώρα μία θέση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Φόλκερκ για το Κύπελλο.

Στατιστικό: 3/5 Over 2.5 μετράει η Σεντ Τζόνσον στα φετινά παιχνίδια της επίσημου και φιλικού χαρακτήρα.