Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΤΙΓΚΡΕΣ

Μπορεί να είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και να δημιούργησε περισσότερες ευκαρίες από την αντίπαλο της, ωστόσο η Τίγκρες δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να πάρει τους τρεις βαθμούς, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0. Η ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι έχασε τις πολύτιμες υπηρεσίες των Γιούργκεν Νταμ και Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, που απουσίαζαν, ωστόσο αναμένεται να βελτιωθούν τις επόμενες εβδομάδες, όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες της. Ακόμη και χωρίς το δυναμικό δίδυμο, η Τίγκρες είναι ικανή να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην Άτλας.

Σε στάδιο ανάρρωσης βρίσκονται οι Εστράδα και Μέθα, με τον Γκουίδο Πιζάρο να επιστρέφει από την μια αγωνιστική της τιμωρίας του. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιούργκεν Νταμ, που ίσως είναι σε θέση να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Σε ειδική άδεια βρίσκεται ο Ζινιάκ, ο οποίος έδωσε το παρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Σάντος Λαγκούνα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

ΑΤΛΑΣ

Μια ενθαρρυντική εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα έκανε η Άτλας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τολούκα, αν και ίσως αισθάνεται λίγο απογοητευμένη μετά και το ισόπαλο 1-1, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Χοσέ Κρουζ παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και με τον θρύλο της ομάδας, Ράφαελ Μάρκεζ να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Η Άτλας κυριαρχούσε μέχρι και τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το τέρμα του Μάρτιν Μπαραγκάν, παρότι έπρεπε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, μετά και την αποβολή του Χαβιέ Σάλας. Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, ωστόσο από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας, δεν φαίνεται πως μπορούν να αντιδράσουν κόντρα σε μια πιο δύσκολη ομάδα.

Ο Ροντρίγκο Σαλίνας επέστρεψε από την τιμωρία του, όμως αυτή τη φορά τιμωρημένος είναι ο Χαβιέ Σάλας. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ριβέρα, με τον Ραμίρεζ να τίθεται νοκ άουτ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τολούκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.