ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κανείς δεν περιμένει από μία ομάδα να “πηγαίνει τρένο” σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Η Ιντερνασιονάλ, λοιπόν, διέρχεται περίοδο “κοιλιάς” και ελπίζει ότι θα βάλει τέλος στο σημερινό ματς με την Μποταφόγκο. Χωρίς νίκη το σύνολο από το Πόρτο Αλέγκρε την τελευταία εβδομάδα, ηττήθηκε αρχικά με 3-2 στην έδρα της Φιγκεϊρένσε και συνέχισε με το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Κοριτίμπα. Παραμένει, βέβαια, η “Ίντερ” μία από τις πιο ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου, ενώ είναι πάρα πολύ δυνατή εντός έδρας. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου επιθετικού Βιτίνιο (συμπλήρωσε κάρτες), εξαιρετικά αμφίβολοι οι Ντανίλο Φερνάντες, Αΐλον και Γκέφερσον.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κοριτίμπα. Αποβολή για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις.

Στατιστικό για στοίχημα: Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα πέντε φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Το Ιντερνασιονάλ – Μποταφόγκο παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Μποταφόγκο, από την πλευρά της, κάνει ολοένα και πιο ξεκάθαρο το γεγονός ότι θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν πείθει η αγωνιστική εικόνα της στο σύνολο του φετινού πρωταθλήματος, ενώ θυμίζουμε ότι επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Συγκομιδή εννιά βαθμών μετρούν οι φιλοξενούμενοι στις 10 πρώτες αγωνιστικές, έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες (1-2-4). Ο τεχνικός, Ρικάρντο Γκόμες, αποκάλυψε ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον μέσο Καμίλο στο σημερινό ματς.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φιγκεϊρένσε.

Στατιστικό: Μόνο ήττες στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.