Δείτε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Όλα τα φόντα για να φανεί απειλητική απέναντι στην Γκρέμιο έχει η Ατλέτικο Παραναένσε, αν διατηρήσει το αγωνιστικό πρόσωπο της τελευταίας περιόδου. Δέκα βαθμούς έχουν συλλέξει οι γηπεδούχοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1), κρατώντας και ανέπαφη εστία στα 3/5 ματς. Σημειώστε, δε, ότι έχουν συνδυάσει με νίκες τα τρία τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο προπονητής, Πάουλο Αουτουόρι, για την επιστροφή στη δράση των επιθετικογενών Αντρέ Λίμα και Νικάο, που αποθεραπεύθηκαν πλήρως. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο επιθετικός Εβάντρο, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Σάο Πάολο (πωλήθηκε στην Ουντινέζε).

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από την έδρα της Σαπεκοένσε.

Στατιστικό: Μόλις μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1).

Το Ατλ. Παραναένσε – Γκρέμιο παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΕΜΙΟ

Η Γκρέμιο, από την πλευρά της, έπεσε μεσοβδόμαδα θύμα αρνητικής έκπληξης. Θεωρούνταν ξεκάθαρο φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Βιτόρια Μπαΐα, καθώς ερχόταν από ένα αήττητο σερί 2-2-0 και διέθετε ένα σαφώς ανώτερο σύνολο. Το “χαστούκι”, όμως, ήταν ηχηρό (ήττα με 1-2) και αποτέλεσε πισωγύρισμα στη μάχη για την κούπα. Επιβάλλεται, λοιπόν, η άμεση ανάκαμψη στο σημερινό παιχνίδι, αν και η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε δεν είναι τόσο σταθερή μακριά από το “σπίτι” της (1-3-1 το σερί). Η απουσία του τιμωρημένου Μπρεσάν φέρνει πιθανότατα τον Μαρσέλο Ολιβέιρα στο κέντρο της άμυνας, με τον Ερμέλ να αναλαμβάνει ρόλο αριστερού μπακ.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εντός έδρας ήττα από τη Βιτόρια Μπαΐα με 1-2. Αποβολή για τον Μπρεσάν στο 31ο λεπτό.

Στατιστικό: Μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-1).