*Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση του Σουόμεν Καπ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

ΤΖΑΖ

Βελτιωμένη ήταν η εικόνα που παρουσίασε η Τζαζ, ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας απολογισμό 0-2-5 στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει και όπως ήταν φυσιολογικό παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης και στο -8 από την παραμονή στην κατηγορία. Στο Κύπελλο είχε αποκλείσει τη Γιβάσκιλα στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.α, 1-3 στα πέναλτι), το έργο όμως στα προημιτελικά είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς θα υποδεχτεί τη Λάχτι, η οποία βρίσκεται μία κατηγορία πιο πάνω και υπερέχει ποιοτικά της ομάδας από το Πόρι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-2 από την ΚΠΒ.

Στατιστικό: Οκτώ συνεχόμενα G/G μετράει η Τζαζ στα φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (τα επτά εξ αυτών και Over 2.5).

ΛΑΧΤΙ

Από την άλλη πλευρά η Λάχτι υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Κέμι Κινγς, κι ενώ προερχόταν από δύο σερί νίκες. Βρίσκεται στη μέση της Βεικασουσλίγκα, έχοντας συλλέξει 15 πόντους. Στο 2-0-4 το σερί της στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις. Στο Κύπελλο για τα προημιτελικά αντιμετωπίζει την Τζαζ και έχει τον πρώτο λόγο, αφού υστερεί ποιοτικά της Τζαζ. Στον προηγούμενο γύρο είχε κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάριεχαμν, παίρνοντας την πρόκριση στην παράταση (1-2, 1-1 κ.α). Δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, παρότι οι περισσότερες ομάδες δεν υπολογίζουν καθόλου το Σουόμεν Καπ και έτσι θέλει να πάει όσο ψηλότερα μπορεί.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Κέμι Κινγκς.

Στατιστικό: 6/7 2-3 γκολ μετράει η Λάχτι στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Betarades.gr