* Η Μπίλεφελντ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Ουνιόν Βερολίνου πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Ουνιόν Βερολίνου παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπίλεφελντ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Έχοντας πανηγυρίσει και μαθηματικά την παραμονή της στο πρωτάθλημα η Μπίλεφελντ είναι βαθμολογικά αδιάφορη από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αυτού κόντρα σε Ουνιόν Βερολίνου (εντός έδρας) και Καρλσρούη (εκτός έδρας). Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Μάιερ επικράτησε των Σαντχάουζεν (4-1 εκτός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (4-2 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μόναχο 1860 (1-1 εκτός έδρας), Φορτούνα Ντίσελντορφ (0-0 εντός έδρας) και Λειψία (1-1 εκτός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καϊζερσλάουτερν (1-0 εντός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη Λειψία οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σάμπιτζερ στο 30’. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 60’, από τον Μπέρεντ ο οποίος διαμόρφωσε, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα. Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Μπίλεφελντ στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις τρεις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Λειψία και Μπίλεφελντ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπίλεφελντ γνώρισε μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Μπίλεφελντ – Ουνιόν Βερολίνου
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Ουνιόν Βερολίνου στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Χοφσνάιντερ επικράτησε των Μπραουνσβάιγκ (3-1 εντός έδρας), Πάντερμπορν (4-0 εκτός έδρας), Χαϊντενχάιμ (1-0 εντός έδρας) και Μπόχουμ (1-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σαν Πάουλι (0-0 εκτός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νυρεμβέργης (6-2 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Μπόχουμ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κέσελ, έντεκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’.

Μόλις μία νίκη κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι πρωτευουσιάνοι στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσαν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στις τρεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Ουνιόν Βερολίνου θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη, όντας στο -2 από την πέμπτη Μπόχουμ.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στην Μπόχουμ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ουνιόν Βερολίνου για το πρωτάθλημα.