39η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Γουέστ Μπρομ-Μίλγουολ 0-0.

*Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λιντς, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Γκνόντο στο 33’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τζέιμς στο 79’.

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Μίλγουολ. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε όμως με ελάχιστες από αυτές, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Η άμυνά της πιέστηκε έντονα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα.

Ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση είναι προ των πυλών, θέλοντας όμως να δείξει μια καλύτερη εικόνα, παλεύοντας για θετικότερο αποτέλεσμα. Είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, μετράει τρεις νίκες στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της, έχοντας σκοράρει στα τέσσερα από αυτά. Αμυντικά δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες, γι’ αυτό και θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα καθήκοντά της αυτά. Στο +4 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού, με εφτά αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της σεζόν.

Μίλγουολ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπρίστολ Σίτι, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Φέλοους στο 45’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γουάλας στο 50’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Γουέστ Μπρομ. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να βρει δίχτυα τόσο στη λήξη του πρώτου, όσο και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει, περνώντας από την έδρα της Μίλγουολ. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει ρυθμό και σκοράρει ασταμάτητα σε όλες τις αναμετρήσεις της, παρ’ όλα αυτά είναι τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε εξίσου γκολ. Εντός εξάδας, στο +8 από την 7η Χαλ, έχοντας όμως και μία αγωνιστική παραπάνω.

Γουέστ Μπρομ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μίλγουολ – Γουέστ Μπρομ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ