* Εξ αναβολής αναμέτρησης για την 29η αγωνιστική.

* No Goal τα 10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, Under 2.5 τα 13/15 τελευταία!

* Αήττητη η Νιουκάστλ στα 6 τελευταία μεταξύ τους (2-4-0), αλλά έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 8 τελευταία εκτός έδρας (1-5-2).

* Στον 1ο γύρο (21/10): Νιουκάστλ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (5-2) επί της Γουέστ Χαμ. Οι Ολίσε (7’), Έζε (16’), Ματετά (31’, 64’) σκόραραν για την Πάλας, με αυτογκόλ του Έμερσον (20’) έγινε το 3-0. Ο Αντόνιο (40’) μείωσε αρχικά σε 4-1 για τη Γουέστ Χαμ και με αυτογκόλ του Χέντερσον (89’) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Δεν απογοήτευσαν οι “αετοί” στον απόηχο του ιστορικού διπλού στο Άνφιλντ, την Κυριακή ήταν ισοπεδωτικοί στο λονδρέζικο ντέρμπι, υπενθυμίζοντας ότι με Έζε, Ολίσε υγιείς μπορούν να διαλύσουν πολλές άμυνες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Για του λόγου το αληθές με Έζε, Ολίσε & Ματετά στην 11αδα έχουν πετύχει 4/5 νίκες, ενώ όταν σπάει η τριπλέτα το πρωταθληματικό ρεκόρ είναι στο 5-9-14.

Αγαστή η συνεργασία των τριών απέναντι στην κουρασμένη Γουέστ Χαμ, την τρυπούσαν κάθετα ασταμάτητα κι από πολύ νωρίς, σκόραραν άπαντες και το αποτέλεσμα είχε κριθεί από το 20λεπτο.

Δίχως βαθμολογική πίεση πλέον η ομάδα του Γκλάσνερ, με το +11 από την επικίνδυνη ζώνη, θα επιχειρήσει να σπάσει την αρνητική παράδοση (1-2-10) απέναντι σε ομάδες 4αδας της προηγούμενης σεζόν και την αρνητική μεσοβδόμαδη προϊστορία (1-2-6) στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το ανασταλτικό κομμάτι χρήζει περαιτέρω βελτίωσης, την Κυριακή δέχθηκε 2 γκολ σε μόλις τέσσερις τελικές των αντιπάλων, ενώ δεν κράτησε ανέπαφη εστία στα 11/12 τελευταία εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Γουόρτον (μέσος) είναι διαθέσιμος παρότι αποχώρησε με ενοχλήσεις την Κυριακή, εν αντιθέση με τον Χιουζ που ξεκίνησε δίπλα του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Υποτροπίασε ο αναλώσιμος Χόλντινγκ (στόπερ) και θα μείνει εκτός, μαζί με τους ήδη τραυματίες Τζόνστον (κίπερ), Γκέχι (στόπερ), Ντουκουρέ (μέσος), Λέρμα (μέσος), Φράνσα (εξτρέμ).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 8/9 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Τότεναμ. Σκόρερ οι Ίσακ (30’, 51’), Γκόρντον (32’) και Σαρ (87’).

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 11 ημέρες για τις “καρακάξες”, με ακμαίο ηθικό μετά τον θρίαμβο επί της Τότεναμ, με τον οποίο έφτασαν τους 10 βαθμούς στα 4 τελευταία ματς και πλασαρίστηκαν εντός ευρωπαϊκών θέσεων μετά από καιρό.

Καλύτερο το ξεκίνημα των Λονδρέζων στο παιχνίδι της 13ης Απριλίου, απείλησαν δις με τον Βέρνερ και πάνω στην πίεσή τους χτύπησε σε μετάβαση η Νιουκάστλ, με τον Γκόρντον να κερδίζει μονομαχία με την έντασή του και να πασάρει στον “καυτό” Ίσακ για το 1-0. Ασταμάτητοι οι δυο τους στην συνέχεια, έκαναν σμπαράλια την άμυνα της Τότεναμ που έχασε κάθε ισορροπία μετά το πρώτο γκολ. Είχε τις ευκαιρίες η ομάδα του Χάου και για μεγαλύτερο σκορ, το οποίο διαμόρφωσε ο στόπερ της με κεφαλιά σε κόρνερ.

Τελευταίο εκτός έδρας δείγμα το πρώτο διπλό της σεζόν επί λονδρέζικου εδάφους (1-1-3) απέναντι στη Φούλαμ, η οποία ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στόχος για την σημερινή κάθοδο η 3η σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο.

Στις 18 G/A έφτασε ο Γκόρντον, αλλά οι 15 έχουν καταγραφεί εντός έδρας, 7 φορές έχει σκοράρει στις 6 τελευταίες συμμετοχές του ο Ίσακ, αλλά τα 6 γκολ ήρθαν στο St. James’ Park.

Στα αγωνιστικά νέα, από τους 11 απόντες του προηγούμενου αγώνα μόνο ο Ουίλσον (φορ) έχει καλές πιθανότητες επιστροφής, καθώς προπονήθηκε όλη την εβδομάδα σύμφωνα με τον κόουτς Χάου.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ