36η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σουόνσι-Γουότφορντ 0-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Φλέμινγκ στο 2’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Γουότφορντ. Μπήκε νωθρά και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, ενώ στη συνέχεια παρά την έντονη πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, επιστρέφοντας στις νίκες. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία δείχνει να μην μπορεί να λύσει εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να της έχουν στερήσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς. Στα θετικά το γεγονός ότι σκοράρει σχεδόν μόνιμα, αν και αυτό την έχει βοηθήσει σε ελάχιστες περιπτώσεις. Απομακρύνθηκε από την εξάδα, βρίσκεται πλέον στο -13 από αυτή, με τις πιθανότητές της ολοένα και να λιγοστεύουν.

Γουότφορντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπλάκμπερν με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Άλεν στο 7’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πάτερσον στο 19’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σμόντικς στο 67’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και τρίποντο για τη Σουόνσι. Μπήκε δυνατά στο ματς και έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων, παίρνοντας από νωρίς κεφάλι στο σκορ, ενώ λίγο αργότερα σκόραρε ξανά. Στην επανάληψη δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία υπέκυψε, χωρίς βέβαια αυτό να της κοστίσει.

Από διαδοχικές νίκες έρχεται στο σημερινό παιχνίδι και θέλει ιδανικά να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει δημιουργήσει. Δείχνει να βρίσκει και πάλι ρυθμό, συνεχίζει να σκοράρει σχεδόν σε κάθε αναμέτρησή της, όμως παραμένει τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να είναι σπάνιες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε εξίσου γκολ. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της σήμερα, παρ’ όλο που η αντίπαλός της δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γι’ αυτό και πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουότφορντ – Σουόνσι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ