27η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ντανφέρμλιν-Έιρ 0-1.

*Αποτέλεσμα δευτέρου γύρου: Έιρ-Ντανφέρμλιν 2-2.

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Ινβερνές, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Κακή εμφάνιση, αλλά με ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Ντανφέρμλιν. Ελάχιστες οι ευκαιρίες που είχε στο ματς, δεν απείλησε με καμία την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην σκοράρει. Η άμυνά της δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς άστοχοι, διατηρώντας εύκολα ανέπαφη την εστία της.

Καλύτερη εμφάνιση θέλει και πρέπει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έιρ. Αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, σκόραρε στις δύο από αυτές και πλέον βρίσκεται στο +9 από την ουραγό Άρμπροουθ, καθώς και στο +2 από την 9η Ινβερνές, από την οποία έχει και μία αγωνιστική λιγότερη.

Ντανφέρμλιν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΙΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πάρτικ Θιστλ με σκορ 4-3, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον ΜακΆλιστερ στο 15’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκράχαμ στο 33’. Το 2-1 πέτυχε ο Γουιλούγκμπι στο 43’ και το 3-1 ο ίδιος στο 45+2’. Το 3-2 έκανε ο Αντελόγε στο 78’ και το 3-3 ο Σάντερς με αυτογκόλ στο 83’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ΜακΧαγκ στο 84’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για την Έιρ. Τρομερό πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη μείωσε το ρυθμό της, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν, όμως στα τελευταία λεπτά βρήκε ξανά δίχτυα, παίρνοντας το τρίποντο.

Ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα θέλει ιδανικά να αποσπάσει από το σημερινό παιχνίδι, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την απόστασή της από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρ’ όλα αυτά παραμένει τρομερά μαχητική σε όλες τις αναμετρήσεις της και συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα με συνέπεια. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνά της, καθώς σπάνιες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ.

Έιρ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Ντανφέρμλιν – Έιρ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ