8η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Πούμας-Τσίβας Γουαδαλαχάρα 3-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικού

ΤΣΙΒΑΣ ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νεκάξα με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Καμπίντο στο 28’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Είχε μεν ευκαιρίες, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να απειλήσει με καμία την αντίπαλη εστία, μένοντας εύκολα στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία υπέκυψε από το πρώτο ημίχρονο.

Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πετύχει, ξεπερνώντας το εμπόδιο της δυνατής και άκρως επικίνδυνης Πούμας. Φαίνεται να βρίσκεται σε πτώση αυτή την περίοδο, καθώς δεν έπεισε στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, αποτυγχάνοντας να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα. Επιθετικά αποτελεί κίνδυνο για κάθε άμυνα, καθώς είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν βρήκε δίχτυα, παρ’ όλα αυτά το μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνά της, αφού δέχεται γκολ μονίμως.

Τσίβας Γουαδαλαχάρα Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΥΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σάντος Λαγκούνα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Μαρτίνεζ στο 24’ και το 2-0 ο Μπενίτεζ στο 45’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σουάρεζ στο 66’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για την Πούμας. Επέβαλλε το ρυθμό της, πίεσε έντονα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει σχεδόν μόνιμα, την ώρα που έχει δείξει τρομερή βελτίωση στα μετόπισθεν, αφού κράτησε ανέπαφη την εστία της στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Πούμας Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Τσίβας Γουαδαλαχάρα – Πούμας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ