*26η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Στέρλινγκ Άλμπιον-Εδιμβούργο 1-0, Εδιμβούργο – Στέρλινγκ Άλμπιον 1-3

*Εχει τρεις σερί νίκες στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Στέρλινγκ Άλμπιον έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Αννάν, με το πρώτο τέρμα να το δέχεται από τον Ντόουγκλας στο 4’ και παρόλο που ισοφάρισε με τον Όφορντ στο 12’, έχασε με τέρμα του Εντιγουένι στο 58ο λεπτό.

Η Στέρλινγκ Άλμπιον έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Αννάν, τρίτη σερί ήττα της, τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Η επιστροφή στο γήπεδό της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και πολύ θετικό γεγονός, αφού στα 10 τελευταία παιχνίδια της εκεί, έχει κερδίσει μόνο ένα, έχοντας και τέσσερις ήττες, η μία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της εντός έδρας.

Βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μείνει αρκετά πίσω, στο -10 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο.

Αλλά περισσότερο οφείλει να την απασχολεί τι γίνεται από κάτω της, καθώς έφτασε στο +4 από την ένατη θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή. Και έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Στέρλινγκ Άλμπιον Στατιστικά

*10/16 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*10/16 G/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Το Εδιμβούργο έφερε 1-1 εντός έδρας με την Κουίν οφ Σάουθ, ισοφαρίζοντας με τον Άνταμς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων το τέρμα που δέχθηκε από τον Μουμπόνγκο (71’).

Το Εδιμβούργο πήρε τον πρώτο του βαθμό, μετά την απόφαση-αφαίρεσης έξι βαθμών για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας με την Κουίν οφ Σάουθ, αν και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία της στους 10 τελευταίους αγώνες που παραμένει χωρίς νίκη. Βέβαια μακριά από την έδρα της έχει μόλις δύο ισοπαλίες επίσης, σε 14 αγώνες, έχοντας χάσει όλους τους υπόλοιπους.

Εξακολουθεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος, αλλά πλέον είναι στο -17 από την προτελευταία θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή, ενώ είναι στο -21 από μία θέση παραμονής. Και συνεχίζει να έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Εδιμβούργο Στατιστικά

*16/17 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια του

*12/15 over 2,5 εκτός έδρας

*12/15 G/G εκτός έδρας

Στέρλινγκ Άλμπιον-Εδιμβούργο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ