*21η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Σλόβαν Λίμπερετς – Σπάρτα Πράγας 0-2

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Σπάρτα Πράγας (2-1-2).

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-2 από την Γαλατασαράι εκτός έδρας για τα πλέι οφ της νοκάουτ φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, ισοφάρισε στο 47′, η αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμά της στο 60′ αλλά δύο λεπτά μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο (62′). Άμεσα ισοφάρισε η Σπάρτα (65′), αλλά στο 80′ αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Δέχτηκε το γκολ που έκρινε το ματς στις καθυστερήσεις (90+1′).

Έκανε καλή προσπάθεια στην Πόλη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έτσι χρειάζεται μόνο νίκη την προσεχή Πέμπτη για να διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες πρόκρισης στην φάση των «16». Στο πρωτάθλημα, κέρδισε στο ρελαντί την Καρβίνα με 0-3 εκτός έδρας, δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Γκέλαρε και η Σλάβια, έτσι έχει πλέον καθαρή διαφορά από την δεύτερη θέση (+4). Αμφίβολοι οι Πάβελκα και Σέβτσικ.

Σπάρτα Πράγας Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στην Όλομουτς εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στις αρχές της επανάληψης (48′) και σφράγισε την νίκη λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης (80′).

Το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε στην χειμερινή προετοιμασία μετέφερε και στα επίσημα η Σλόβαν Λίμπερετς, που κατάφερε να δείξει την ποιότητά της απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή. Βρίσκεται στο -1 από την εξάδα και τα πλέι οφ, στα οποία θέλει διακαώς να συμμετέχει. Από τις ομάδες που δυσκολεύουν την Σπάρτα τα τελευταία χρόνια, θέλει να το πράξει και σήμερα. Τραυματίες οι Φρίντεκ και Πλεχάτι.

Σλόβαν Λίμπερετς Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ