*24η αγωνιστική

*Στους προηγούμενους γύρους: Λουκέρνη – Ζυρίχη 1-4, Ζυρίχη – Λουκέρνη 1-1

*Έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Ζυρίχη και Μπο Χένρικσεν. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε το υπηρεσιακό δίδυμο Μουράτ Ουράλ και Ουμπέρτο Ρομάνο.

*GG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ελβετίας

ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Βίντερτουρ. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκρμπιτς. Τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Λτάιεφ (64′) και Σέτιν (83′). Με δέκα έμεινε η Λουκέρνη στο 82′ (Ότιγκερ).

Προηγήθηκε στο 25′ από την άσπρη βούλα του πέναλτι και δημιούργησε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της στην έδρα της Βίντερτουρ. Οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακα της Λουκέρνης να φέρει ευθύνη τόσο στην ισοφάριση, όσο στο γκολ με το οποίο οι γηπεδούχοι ανατρέπουν τα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Η εν λόγω ήττα έβαλε τέλος σε νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών για το συγκρότημα του Φρικ. Στις έξι τελευταίες εντός έδρας ηττήθηκε μόνο από τη Βασιλεία (1-0) στις 17 Δεκεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες στις τέσσερις από τις οποίες πέτυχε 2+ γκολ. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Γιακέζ, τη θέση του πήρε ο Ότιγκερ.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΖΥΡΙΧΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Γκρασχόπερς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Μαρκεσάνο στο 38′. Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες (26′ Κάτιτς / 12′ Αμπουμπακάρ).

Έπρεπε να περάσουν επτά αγωνιστικές (0-3-4) για να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης η Ζυρίχης. Την προηγούμενη βδομάδα πέταξε νοκ άουτ την Γκρασχόπερς στο μεταξύ τους ντέρμπι το οποίο χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα και την έλλειψη θεάματος. Εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική, ουσιαστικά, ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε παθητική στάση στο δεύτερο και είδε τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές στιγμές για ισοφάριση.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση αποχώρησης του Μπο Χένρικσεν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά από περίπου 2,5 χρόνια.  Μετακόμισε στην Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Μάιντς, τη θέση του πήρε το υπηρεσιακό δίδυμο Μουράτ Ουράλ και Ουμπέρτο Ρομάνο. Η Ζυρίχη γνώρισε τέσσερις ήττες σε ισάριθμες εκτός έδρας αγωνιστικές, στις δύο από τις οποίες δεν σκόραρε. Η Ζυρίχη ηττήθηκε σε μία από τις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Λουκέρνης (τρεις νίκες, μία ισοπαλία): Στις 16 Απριλίου 2023 με το εμφατικό 4-1.

ΖΥΡΙΧΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ