31η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σουόνσι-Χαλ 2-2.

ΧΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Φιλοτζένε στο 5’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για τη Χαλ. Είχε ευκαιρίες, απείλησε όμως με ελάχιστες την αντίπαλη εστία, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς. Αμυντικά δεν απειλήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, διατηρώντας αρκετά εύκολα το μηδέν παθητικό.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει θέλει να δώσει, εκμεταλλευόμενη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας. Είναι ανεβασμένη, φαίνεται να βρίσκει και πάλι ρυθμό, ενώ συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με συνέπεια. Βελτιωμένη στα μετόπισθεν, κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τελευταία δύο παιχνίδια της, όμως δεν απέσπασε μόλις μία νίκη στις τρεις πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Χαλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γουίτακερ στο 18’.

Θετικά στοιχεία άφησε παρά την ήττα της η Σουόνσι. Μπήκε νωθρά στο ματς και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια παρά την πίεση που άσκησε δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες του τελευταίου διαστήματος. Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες, ενώ σε καμία δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, δείχνοντας πως δεν μπορεί να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούν στα μετόπισθεν. Δυσκολεύεται στις εξόδους της, καθώς απέτυχε να πανηγυρίσει νικηφόρο αποτέλεσμα στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της. Θετικό το γεγονός ότι συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, αν και αυτό δεν φαίνεται να της είναι αρκετό αυτή την περίοδο.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Χαλ – Σουόνσι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ