* 24η αγωνιστική.

* Η Άντβερπ έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία μεταξύ τους.

* Η Κλαμπ Μπριζ έχει πετύχει πρώτη γκολ σε 4/5 τελευταία.

* Στον πρώτο γύρο: Κλαμπ Μπριζ-Άντβερπ 2-1 (29/10).

ΑΝΤΒΕΡΠ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 τη Σταντάρ Λιέγης εκτός με το γκολ του Ντουμπιά στο 63’. Τελείωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του χαφ Κεϊτά στο 88’.

Με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερε και πέρασε από την έδρα της Σταντάρ, η οποία είναι από τις δύσκολες στην κατηγορία. Οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες να της πάρουν το βαθμό, στο τέλος είχαν σουτ στο δοκάρι, γενικότερα το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Η νίκη την έφερε ξανά στην πέμπτη θέση, αλλά αυτό αλλάζει εύκολα καθότι οι περισσότερες ομάδες της εξάδας έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους, με εξαίρεση την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ που έχει ξεφύγει. Το σημαντικό είναι ότι πήρε διαφορά από την έβδομη Σερκλ Μπριζ, συνεπώς προς το παρόν δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στα πλέι οφ, θα πρέπει να “αυτοκτονήσει” για να πέσει από τη ζώνη.

Προς ικανοποίηση του Φαν Μπόμελ, άλλη σοβαρή απώλεια πλην του Φερμέρεν δεν υπήρξε στο ρόστερ. Βρέθηκε και ο αντικαταστάτης, αποκτήθηκε ο μέσος Ματάζο από τη Μονακό. Δεν υπήρχε και δυνατότητα για κάτι περισσότερο, ο ισολογισμός που ανακοινώθηκε είναι στα “κόκκινα” και χρειάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη ένας από τους μεγαλομετόχους για να γλιτώσει ο σύλλογος την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών.

Ανέτοιμος ο Ματάζο να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια, τέθηκε εκτός αποστολής. Τιμωρημένος ο χαφ Κεϊτά, εξέτισε ο επιθετικός Γιάνσεν.

Άντβερπ Στατιστικά

* Στα 4 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 3 νίκες.

* Τρέχει μίνι σερί με 2 under 1,5, σκόραρε στο 1.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Κόρτραϊκ εντός με 3-3. Προηγήθηκε με τον Ζινκερνάγκελ (16’), της το γύρισε η αντίπαλος με Αφολάμπι (53’) και Μπρούνο (68’), έκανε νέα ανατροπή η ίδια με Μέχελε (77’) και Ιγκόρ Τιάγκο (83’), ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση από τον Σεκ (90’+7).

Το ροτέισον του Ντέιλα χάλασε λίγο τη χημεία της, με συνέπεια να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς με την ουραγό Κόρτραϊκ. Ωστόσο, είναι σαφές πως δεν υστέρησε η ίδια τόσο πολύ σε σημείο να της πάρει η ουραγός το βαθμό, η φιλοξενούμενη ήταν που έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και της πήρε το βαθμό πανάξια.

Το θετικό πρόσημο των τελευταίων αγωνιστικών δεν αλλάζει με ένα αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη τελευταία. Δεν χάθηκε και κάτι άλλωστε, παρέμεινε στην τρίτη θέση και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από τη δεύτερη Άντερλεχτ, η οποία στα τελευταία ματς δεν μπορεί να κερδίσει.

Είναι η μοναδική ομάδα που δεν πήρε ούτε έναν παίκτη κατά τη μεταγραφική περίοδο. Από την άλλη η μοναδική πώληση ήταν αυτή του μπακ Μπιουκάναν στην Ίντερ, κατέρρευσε η μεταγραφή Νούσα στην Μπρέντφορντ λόγω ενός τραυματισμού του νεαρού εξτρέμ.

Παρά το γεγονός αυτό ο Νούσα δεν είναι διαθέσιμος για το ματς της Αμβέρσας, αυτός αποτελεί και τη μοναδική νέα απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντέιλα.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

* Αήττητη στα 16 τελευταία, έχει κερδίσει τα 12.

* Τρέχει σερί με 5 παιχνίδια που σκοράρει πρώτη και προηγείται στο ημίχρονο, το πιο πρόσφατο ήταν το μόνο στο οποίο της ξέφυγε η νίκη στο τέλος.

Άντβερπ-Κλαμπ Μπριζ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ