*22η αγωνιστική.

* Over 2,5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους.

* Τρέχουν μίνι σερί με 3 N/G.

* Στον πρώτο γύρο: Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 (16/09).

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 τη Σεβίλλη στο κύπελλο με το γκολ του Ντεπάι (79’). Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τη Σεβίλλη, το οποίο πήρε πίσω όταν το ξαναείδε μετά από υπόδειξη του VAR.

Κανένα ενδιαφέρον για τα παράπονα της Σεβίλλης από την πλευρά της, πανηγυρίζει την πρόκριση στους “4” του κυπέλλου, το οποίο είναι μια πρώτη μικρή επιτυχία. Η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη των τελευταίων ημερών, έβγαλε και λίγη κούραση, σωματική και πνευματική, αλλά έστω και προς το τέλος του αγώνα πήρε αυτό που ήθελε.

Στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, βρίσκεται απλώς εντός τετράδας, το οποίο είναι το μίνιμουμ απαιτητό. Στη Γρανάδα απέσπασε το αποτέλεσμα που ήθελε κι αυτό είναι κάτι ευχάριστο για τον Σιμεόνε που φέτος δεν έχει πανηγυρίσει πολλά διπλά, αλλά δεν την τιμά καθόλου το γεγονός ότι στο τέλος σχεδόν… κρεμάστηκε από τα δοκάρια για να κρατήσει το 1-0, απέναντι σε μια αντίπαλο που πολιορκούσε.

Δεύτερη προσθήκη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο χαφ Φερμέρεν από την Άντβερπ, ο οποίος ήδη ανακοινώθηκε. Δεν μένει εκεί, υπάρχουν επαφές με τον Κεν της Γιουβέντους, φαίνεται να υποχωρεί λίγο η περίπτωση του Ελ Κανούς της Γκενκ. “Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με αυτόν το σύλλογο, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε” δήλωσε ο νεαρός Βέλγος, ο οποίος από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας είναι στο 100%.

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 3 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι 2 τελευταίες με ακριβές σκορ 1-0.

* Έχει πετύχει πρώτη γκολ στα 5 τελευταία, δεν κέρδισε μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ, από την οποία όμως δεν έχασε κιόλας στην κανονική διάρκεια.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός με το γκολ του Ντούρο στο 61’.

Ακόμα ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Έμεινε αήττητη φέτος κόντρα στην Αθλέτικ, της πήρε ισοπαλία στο Μπιλμπάο, την κέρδισε εντός κι αυτό επίσης αποτελεί μια σημαντική επιτυχία, αφού η ομάδα του Βαλβέρδε είναι ομάδα εξάδας.

Εκεί φιλοδοξεί να βρεθεί, ακόμα δεν τα έχει καταφέρει αλλά εμφανώς το παλεύει. Το άσχημο είναι ότι η σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση που υποσχέθηκε ο Πίτερ Λιμ έμεινε στα λόγια, μοναδική παρηγοριά το γεγονός ότι δεν πουλήθηκε κάποιος από τους ταλαντούχους νεαρούς που έχει στις τάξεις της. Άλλωστε ο Ρουμπέν Μπαράχα αυτό ήθελε μόνο, να συνεχίσει με το ίδιο ρόστερ, όταν ο Λιμ έλεγε για μεγάλες μεταγραφές, εκείνος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σχολιάσει και δικαιώθηκε.

Αρνείται να πει τη λέξη “Ευρώπη” ο Μπαράχα όταν ερωτάται για το που στοχεύει η ομάδα του. “Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι τέτοιο, πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς με αυτό το ρυθμό και αυτό δεν είναι απλή υπόθεση” τόνισε ο κόουτς των “νυχτερίδων”.

Χτύπησε και πάλι η γνωστή κακοδαιμονία, νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα ο δεξιός μπακ Τιερί Κορέια, έξω και ο εξτρέμ Κανός.

Βαλένθια Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 4 G/G & over 2,5, έσπασε σερί με το 1-0 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

* Τρέχει σερί με 3 νίκες εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η μία στο κύπελλο ήταν στην παράταση.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ