* 21η αγωνιστική.

* G/G & over 2,5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

* Στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε πρώτη γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από την Μπέτις με 1-0 εκτός, από το γκολ του Ίσκο (76’). Λίγα λεπτά μετά το 1-0 ισοφάρισε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ (84’).

Άξιζε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν της φταίει μόνο το VAR που υπέδειξε το οριακό οφσάιντ στο γκολ με το οποίο ισοφάρισε, έκανε μια εμφάνιση φοβική απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, που όμως αυτήν την περίοδο δεν διανύει και την καλύτερή της φόρμα.

Με τέτοια προσέγγιση δεν σώζεται εύκολα, παραμένει προτελευταία στη βαθμολογία σε σημαντική απόσταση από τις θέσεις παραμονής. Το βέβαιο είναι ότι ποντάρει πολύ περισσότερο στα εντός, απ’ ότι στα εκτός, ακόμα και παιχνίδια όπως αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αναγκασμένη να τα “χτυπήσει” και να προσπαθήσει έστω να μην ηττηθεί.

Ο Μεδίνα δεν βάζει ταβάνι στις απαιτήσεις του για το παιχνίδι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε προσπαθεί να φέρει νοοτροπία νικητή στην ομάδα του. “Ασχέτως αντιπάλου, εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε. Σαφώς και αντιλαμβανόμαστε ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και μπορούμε να καταφέρουμε να αποκομίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι η νίκη” ανέφερε ο Ουρουγουανός.

Τιμωρημένος ο χαφ Χόνγκλα, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα στον αγώνα με την Μπέτις, του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών για φραστική επίθεση στον διαιτητή. Σκέφτεται να ρισκάρει πάλι ο Μεδίνα και να βάλει τριάδα στην επίθεση, όπως έπραξε και κόντρα στην Μπέτις.

Γρανάδα Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, παράλληλα τρέχει σερί με 4 N/G.

* Στα 8/9 τελευταία δέχτηκε πρώτη γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση με 4-2. Στην κανονική διάρκεια προηγήθηκε δύο φορές με Λίνο (39’) και Μοράτα (57’), αλλά ισοφαρίστηκε αμφότερες με αυτογκόλ του Όμπλακ (45’+1) και γκολ του Χοσέλου (82’). Πήρε την πρόκριση στο επιπλέον ημίωρο, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Γκριζμάν (100’) και Ρικέλμε (119’).

Σπουδαίο αποτέλεσμα και άμεση εκδίκηση για τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Το γεγονός ότι αντιμετώπισε τη Ρεάλ στο “Μετροπολιτάνο” έπαιξε σίγουρα το ρόλο του, πήρε δύναμη από τον κόσμο, ήταν και πεισμωμένη να μην επιτρέψει στην ομάδα του Αντσελότι να της στερήσει και δεύτερο τίτλο.

Το κύπελλο είναι κάτι που την ενδιαφέρει και ακολουθεί μονομαχία με τη μετρ των νοκ άουτ Σεβίλλη μεσοβδόμαδα, ξανά στο “Μετροπολιτάνο”, αλλά πρέπει να κοιτάξει και το πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει πέσει πέμπτη, πίσω ακόμα και από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία βρίσκεται στο +3 αλλά και με δύο ματς περισσότερα.

Τρεις μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ο Σιμεόνε ρωτήθηκε γι’ αυτό, αλλά επέλεξε να μην δώσει μια εις βάθος απάντηση. “Αυτά είναι συγκυριακά, πέρυσι δεν ήμασταν καλοί στην έδρα μας, μέχρι που καταφέραμε και το αλλάξαμε αυτό. Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και φέτος με τα εκτός” ανέφερε, είναι όμως βέβαιο ότι το γεγονός τον προβληματίζει περισσότερο απ’ όσο δείχνει.

Στην πόρτα της εξόδου ο στόπερ Σογιουντσού που δεν κατάφερε να προσφέρει, ο Σιμεόνε έχασε και τον Αθπιλικουέτα, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα απουσιάσει για περίπου τρεις μήνες. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει ζητήσει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση ποντάροντας πολλά στον Ρεϊνίλντο, ο οποίος όμως τώρα είναι απών λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Δεν αναμένεται ροτέισον, παρ’ όλο που ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Σεβίλλη για τους “8” του κυπέλλου.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5 over 2,5, τα 3/4 πιο πρόσφατα ήταν και over 3,5.

* Σε 5/6 τελευταία έχει πετύχει πρώτη γκολ, δέχθηκε ανατροπή από την Τζιρόνα στο 90λεπτο και άλλη μία από τη Ρεάλ στην παράταση.

Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ