* 3ος γύρος – Φάση των “64”

* Νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγεται ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου.

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΠΡ (Τσάμπιονσιπ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κάρντιφ. Ο Γούτας (16’) άνοιξε το σκορ για την Κάρντιφ, ο Σμιθ (52’) ισοφάρισε για την ΚΠΡ και ο Εντζί (74’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ελεύθερη πτώση οι “ρέιντζερς” από τα μέσα Δεκεμβρίου, με ρεκόρ 0-2-4 και μόλις δύο γκολ ενεργητικό κατρακύλησαν στην προτελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ και στο -4 από την “σωτηρία”.

Επιβεβαίωση της άσχημης ρέντας η πρωτοχρονιάτικη αναμέτρηση, στην οποία είχαν την πρωτοβουλία (64% κατοχή). Δεν άξιζαν την ήττα στην συνολική εικόνα του αγώνα, αλλά πλήρωσαν ακριβά την ανεπάρκεια της ανασταλτικής λειτουργίας στις στατικές φάσεις. Από κόρνερ δέχθηκαν και τα δύο γκολ, στο δεύτερο ο έμπειρος κίπερ Μπέγκοβιτς έκανε λάθος έξοδο.

“Αυτό το παιχνίδι δεν μας βρίσκει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε με θετική προσέγγιση και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.” δήλωσε ο κόουτς Σιφουέντες.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε τις απουσίες των τραυματιών Κόλμπακ (μέσος), Κουκ (στόπερ), Σερ (μέσος), Γουίλοκ (εξτρέμ), Κολί (εξτρέμ), ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής για τους επιθετικούς Άρμστρονγκ, Κέλμαν.

ΚΠΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Τότεναμ. Οι Σαρ (9’), Σον (71’), Ρισάρλισον (80’) σκόραραν για την Τότεναμ και ο Σκοτ (84’) μείωσε στο τελικό σκορ.

Το εντυπωσιακό σερί (6-1-0) των “κερασιών” σταμάτησε την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο, αλλά όχι με εμφάνιση που απείχε από τις επιτυχίες που προηγήθηκαν.

Πλήρωσε ακριβά τη λάθος πάσα του κίπερ Νέτο στο build up για το 1-0 της Τότεναμ, αλλά συνήλθε γρήγορα και στο δεύτερο κομμάτι του 1ου ημιχρόνου ήταν εντυπωσιακή ως την εκτέλεση. Έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη ωσότου να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, έλειψε η ρέντα από το μέχρι πρότινος “καυτό” Σολάνκε. Συνέχισε η ομάδα του Ιραόλα να απειλεί με υψηλή συχνότητα στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά η Τότεναμ προσαρμόστηκε και σε ακαριαία μετάβαση βρήκε το δεύτερο γκολ που έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων.

“Έχουμε περιορισμένες επιλογές, είναι σημαντικές οι απουσίες των διεθνών, ενώ το τελευταιο παιχνίδι δημιούργησε μικρο-προβλήματα σε μερικούς παίκτες μας.” δήλωσε ο κόουτς Ιραόλα.

Επέστρεψε (ως αλλαγή) στο Λονδίνο ο Άαρονς (δεξί μπακ), δεν αναμένονται άλλες επιστροφές σήμερα. Τραυματίες οι Κέλι (στόπερ/μπακ), Κέρκεζ (αρ. μπακ), Φρέντερικς (δεξί μπακ), Άνταμς (μέσος), Τραορέ (μέσος).

Μη διαθέσιμοι και οι διεθνείς Αφρικανοί εξτρέμ Ουαταρά, Σεμένιο.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας

ΚΠΡ – Μπόρνμουθ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ