*18η αγωνιστική 

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η συνολική μεταξύ τους προϊστορία (4-4-4).

Δείτε στο Betatarades.gr τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα

ΑΛΚΜΑΑΡ Β

Προηγούμενο ματς: Νέα βαριά ήττα με 4-0 από την Μάαστριχτ εκτός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα, για το πρωτάθλημα. Δέχτηκε το πρώτο γκολ πολύ νωρίς (3′), το δεύτερο στα μισά του πρώτου μέρους (23′), ενώ στο ρελαντί είδε την αντίπαλο να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη (76′, 81′).

Ηχηρό καμπανάκι για την Άλκμααρ Β οι δύο τελευταίοι αγώνες της, στους οποίους έχει υποστεί ισάριθμες συντριβές με 5-0 (Γκρόνινγκεν) και 4-0 (Μάαστριχτ) αντίστοιχα. Κάκιστη η εικόνα της, το σκορ τα λέει όλα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μάαστριχτ. Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το τέμπο του αγώνα, ενώ αμυντικά δείχνει να βρίσκεται σε αποσύνθεση στα τελευταία ματς.

Παραμένει σε καλή βαθμολογική θέση, αλλά θέλει να βγάλει αντίδραση σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα της. Τραυματίας παραμένει ο μέσος Τβισκ, στο μοναδικό της αγωνιστικό πρόβλημα.

Άλκμααρ Β Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα παιχνίδι ροντέο, έμεινε στο 3-3 με αντίπαλο τον Άγιαξ Β εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Ιδανικό το ξεκίνημα, πέτυχε δύο γκολ πολύ νωρίς (4′, 9′), ο αντίπαλος βέβαια μείωσε άμεσα (12′), αλλά στο 39′  ανέκτησε την διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ της. Στην επανάληψη, δέχτηκε πίεση και μαζί δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (83′, 88′).

Η πρώτη ισοπαλία της χρονιάς είναι γεγονός για την Ντεν Μπος, που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άγιαξ Β μολονότι ήταν μπροστά με δύο γκολ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Οι άμυνες πήγαν περίπατο στο ματς και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η ίδια δεν φάνηκε συγκεντρωμένη αμυντικά και δίκαια συμβιβάστηκε με τον βαθμό. Παρέμεινε χωρίς νίκη για ένατη σερί αγωνιστική, στηρίζεται ακόμη ο τεχνικός Κάτσμαρεκ.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός εξτρέμ Φερμπέικ, ο μεσοεπιθετικός Αχανάχ και ο μέσος Ουλάντ Εμχάντ.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

ΑΛΚΜΑΑΡ Β – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ