*Αγώνας εξ αναβολής

*Γειτονικό ντέρμπι

*3/4 G/G στα μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπράντφορντ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κόλτσεστερ, αν και προηγήθηκε στο 35’ με τον Κουκ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 69ο λεπτό από τον Χούπερ.

Η Μπράντφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Κόλτσεστερ, έχοντας μείνει μόνο στη μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, η οποία ήρθε και για το Λιγκ Τρόφι. Στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Και συμπλήρωσε τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη στο γήπεδό της, χάνοντας τον πιο πρόσφατο, έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες.

Η βαθμολογική της αναρρίχηση καθυστερεί λίγο, πέφτοντας πάλι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στο -7 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου.

Μπράντφορντ Στατιστικά

*4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/17 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Κρόουλι με γκολ του Εν Μάι στο 80ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που άξιζε πλήρως τη νίκη, έχοντας 35 συνολικά σουτ, με 12 εντός στόχου!

Επιτέλους νίκη για την Σάλφορντ, έπειτα από 12 αγώνες στους οποίους είχε εφτά ήττες και πέντε ισοπαλίες, κερδίζοντας με 0-1 στο γήπεδο της Κρόουλι. Αλλά ήταν και η πρώτη της νίκη εκτός έδρας, έπειτα από έξι αγώνες στους οποίους είχε τρεις ήττες και ίδιο αριθμό ισοπαλιών.

Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του νέου της τεχνικού.

Φυσιολογικά λοιπόν είναι πάντα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ξεφεύγοντας λίγο περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και ακόμη είναι στο +8 από αυτήν.

Σάλφορντ Στατιστικά

*10/17 over 2,5 εκτός έδρας.

*5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Μπράντφορντ-Σάλφορντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ