19η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπλάκμπερν με σκορ 4-2, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σμόντικς στο 47’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο στο 52’. Το 3-0 πέτυχε ο Χιλ στο 59’ και το 3-1 ο Ντεμπελέ στο 63’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντεμπελέ στο 78’.

Το κακό δεύτερο ημίχρονο κόστισε στη Μπέρμιγχαμ. Μέτριο πρώτο μέρος, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και κανένα γκολ. Στην επανάληψη μπήκε νωθρά, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι γηπεδούχοι, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών. Στη συνέχεια βρήκε χώρους και κατάφερε να μειώσει το τελικό σκορ.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της από τη στιγμή που ανέλαβε τη τεχνική της ηγεσία ο Γουέιν Ρούνεϊ. Δεν πείθει με την εικόνα της, μετράει μόλις μία νίκη σε εφτά αγωνιστικές, έχοντας δείξει πως έχει πάρα πολλά θέματα να λύσει στα μετόπισθεν. Επιθετικά είναι επικίνδυνη και έχει συνεχής επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αυτό δεν της είναι μέχρι στιγμής αρκετό ώστε να αποσπάσει τα αποτελέσματα που ιδανικά θα επιθυμούσε.

Μπέρμιγχαμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Χαλ με σκορ 4-1, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μόρτον στο 5’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φιλοτζένε στο 9’. Το 3-0 πέτυχε ο Τουάιν στο 20’ και το 4-0 ο Φιλοτζένε στο 48’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χολ στο 59’.

Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα για τη Χαλ. Λιγοστές οι ευκαιρίες που δημιούργησαν, κατάφερε μεν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως είχε μείνει από το πρώτο ημίχρονο αρκετά πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να είναι μη αναστρέψιμο.

Την επιστροφή της στις νίκες ψάχνει εδώ και αρκετές αγωνιστικές, όμως η εικόνα της δεν είναι σε καμία περίπτωση πειστική, με αποτέλεσμα να αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές. Τρομερά ασταθής στα μετόπισθεν, δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ, την ώρα που ναι μεν βρίσκει εξίσου το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ακόμα και αυτό δεν την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπέρμιγχαμ – Ρόδεραμ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ