*5η αγωνιστική

*5/6 over 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: H Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς έχασε 1-2 εντός έδρας από την Μπρισμπέιν Ρόαρ, σε έναν αγώνα που όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Μπερενγκέρ στο 19’, ισοφάρισε με τον Κουόλ στο 31’, αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Γουάντινχαμ στο 41’. Και ενώ στο 57ο λεπτό απέκτησε αριθμητικο πλεονέκτημα, το απώλεσε μέσα σε έξι λεπτά και ως το τέλος περισσότερο κινδύνευσε να δεχθεί τρίτο τέρμα, γλιτώνοντας δύο φορές από το δοκάρι της.

Η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς έχει ξεκινήσει τραγική τη φετινή σεζόν, αφού έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, όχι απλά είναι ουραγός, δεν έχει πάρει ούτε βαθμό με τελευταίο αποτέλεσμα την ήττα από την Μπρισμπέιν Ρόαρ με 1-2 εντός έδρας!

Το πρόβλημα της είναι ξεκάθαρα επιθετικό, αφού έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ, αμφότερα στο γήπεδό της, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα μακριά από αυτό.

Ευτυχώς που υπάρχει και το Asian Cup, στο οποίο συμμετέχει, για να πετυχαίνει κάποιες νίκες.

Πάντως το σημερινό είναι το δεύτερο από τα πέντε (!) σερί παιχνίδια που έχει να παίξει στο γήπεδό της, με τους παίκτες της να θέτουν ως στόχο ακόμη και το 4/4 στα εναπομείναντα!

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς Στατιστικά

*7/9 over 2,5 στη σεζόν, 4/4 εντός έδρας.

*5/9 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν, 2/4 εντός έδρας.

*4/4 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Η Νιουκάστλ Τζετς κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, με ένα τέρμα του Σταματελόπουλου στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Νωρίτερα είχε γλιτώσει από το δοκάρι της, ενώ ακυρώθηκαν ορθως και δύο γκολ της αντιπάλου της.

Έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες σε 90λεπτα με σκορ 2-2 και μία ήττα, η Νιουκάστλ Τζετς πέτυχε επιτέλους την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 0-1 εκτός έδρας την Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Σήμερα παίζει το δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από το γήπεδό της, σε μία αναμέτρηση που στα χαρτιά παρουσιάζεται ως η πιο δυνατή που καλείται να παίξει μέχρι στιγμής, καθώς αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια της χώρας. Η οποία βέβαια μόνο τέτοια δεν παρουσιάζεται ως τώρα με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Νιουκάστλ Τζετς Στατιστικά

*6/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς-Νιουκάστλ Τζετς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ