*3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Κάθε όμιλος αποτελείται από τέσσερις ομάδες που θα παίξουν μία φορά μεταξύ τους. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, η ισοπαλία έναν, αλλά μετά τα ισόπαλα παιχνίδια ακολουθεί διαδικασία πέναλτι, όποια ομάδα κερδίσει παίρνει έναν επιπλέον βαθμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα κριτήρια που ισχύουν και στα πρωταθλήματα Αγγλίας.

*G/G & over 2,5 και τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια στο παρελθόν.

*Η Μπλάκπουλ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, η Μόρκαμ χρειάζεται μία ισοπαλία για να την ακολουθήσει.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Μπλάκπουλ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μπόλτον, με σκόρερ τον Τόμασον στο 74ο λεπτό.

Η Μπλάκπουλ έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Μπόλτον, δεύτερη ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, με την προηγούμενη να είναι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδό της.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη στην έδρα της έπειτα από τρεις σερί νίκες εκεί, ενώ γενικώς έχει έξι νίκες και δύο ήττες στο γήπεδό της.

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εκτός θέσεων που οδηγούν στα play off, αλλά σε απόσταση βολής από αυτήν.

Το σημερινό παιχνίδι είναι τελείως αδιάφορο γι’ αυτήν, κάτι που ενδεχομένως να έχει επίπτωση και στην ενδεκάδα που θα παρουσιαστεί εντός αγωνιστικού χώρου. Πάντως αν αναζητήσει κάποιος ειδησεογραφία, από πλευράς Μπλάκπουλ για τον σημερινό αγώνα, είναι σαν να μην διεξάγεται γι’ αυτήν!

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Δύο σερί N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/10 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΡΚΑΜ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Μόρκαμ έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Γκρίμσμπι, αν και προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Μέιορ. Δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 12 λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, από τους Ρόουζ (47’), Γκριν (49’), Πάικ (59’). Τελικά μείωσε εκ νέου με τον ΜακΚίρναν στο 86ο λεπτό.

Η Μόρκαμ ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Γκρίμσμπι, δεύτερη ήττα της στους 11 τελευταίους αγώνες της, διάστημα στο οποίο έχει και επτά νίκες. Πάντως και οι δύο ήττες της έχουν επιτευχθεί μακριά από την έδρα της.

Διατηρείται εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off για την άνοδο, αλλά σε απόσταση βολής από ομάδες εκτός αυτών.

Μόρκαμ Στατιστικά

*9/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*8/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Μπλάκπουλ-Μόρκαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ