* 11η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Εστορίλ στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (6-2-0).

ΕΣΤΟΡΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Πόρτο. Ο Χολσγκρόουβ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 75ο λεπτό.

Με ένα ιστορικό διπλό στο “Ντραγκάο” επέστρεψε στις πρωταθληματικές νίκες μετά τις 20 Αυγούστου η Εστορίλ, ανταμείφθηκε για την αγωνιστική της βελτίωση στα χέρια του Σεάμπρα.

MVP ο κίπερ Καρνέ με την απόκρουση πέναλτι μόλις στο 6ο λεπτό και άλλες 5 επεμβάσεις στο ματς. Σε παθητικό ρόλο (30% κατοχή) απέναντι στους “δράκους”, δεν επέτρεψε όμως πολλές καθαρές ευκαιρίες και μετά την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σκωτσέζου χαφ της αμύνθηκε εξαιρετικά σε χαμηλά μέτρα.

“Η νίκη ήρθε και αυτό που νιώθουμε είναι ότι, είτε με καλά, άσχημα ή φυσιολογικά αποτελέσματα, πρέπει να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά, με διάθεση για θυσίες.” δήλωσε ο κόουτς Σεάμπρα.

Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπάρχουν νέα προβλήματα, είναι σταθερά τραυματίες οι στόπερ Καμπάκο, Μανγκαλά και θα λείψουν για καιρό.

ΕΣΤΟΡΙΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΖΑ ΠΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Βιζέλα. Ο Σορό πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 70ο λεπτό.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η αδυναμία της να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας ως γηπεδούχος κι απέτυχε να πανηγυρίσει “τρίποντο” στο ουδέτερο Ρίο Μαϊόρ για 5η φορά (0-2-3) στη Liga Portugal.

Έφτασε τα 5 πρωταθληματικά παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-3) και χάθηκε το μομέντουμ από τις δύο υπερβατικές εκτός έδρας ισοπαλίες με Μπενφίκα (1-1) και Μπράγκα (1-1) για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ αντίστοιχα.

Απόλυτα δίκαιο το 0-0 της ανάπαυλας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βιζέλα, ουδείς απείλησε σοβαρά. Λίγα πράγματα δημιουργικά και στο δεύτερο μέρος από την Κάζα Πία, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και σύμφωνα στην ροή του ματς προηγήθηκαν, μετά από κλέψιμο ψηλά. Δεν υπήρξε αντίδραση από τους γηπεδούχους, η Βιζέλα έχασε τετ α τετ αντεπίθεσης στην συνέχεια. Στις καθυστερήσεις από κόρνερ είχε την καλύτερή της στιγμή η Κάζα Πία.

“Συνεχίζοντας να δουλεύουμε, τα πράγματα θα βελτιωθούν ξανά. Στους πρώτους πέντε αγώνες σκοράραμε πάντα, αλλά, με κάποιους τραυματισμούς και την αποχώρηση του Γκάντγουιν, έπρεπε να ψάξουμε άλλες λύσεις. Νιώθω όμως ότι γινόμαστε καλύτεροι.” δήλωσε ο κόουτς Μάρτινς.

Αμφίβολος ο Φερνάντες (στόπερ), που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι, σταθερές οι απουσίες των Μπρίτο (μέσος), Κίκι Σίλβα (εξτρέμ) από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΚΑΖΑ ΠΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Εστορίλ – Κάζα Πία στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ