*15η αγωνιστική

*Σε φιλικό στις 13/8: Κλουζ – Χέρμανσταντ 3-2

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Χέρμανσταντ στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-2-5).

Δείτε τα Προγνωστικά Ρουμανίας

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ήσυχο απόγευμα για την Χέρμανσταντ, που επικράτησε της Πετρολούλ Πέσιτσα με 0-6 εκτός έδρας για το κύπελλο. Πέτυχε από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν γνώρισε την παραμικρή αντίσταση.

Η Χέρμανσταντ προσπαθεί να μείνει στη θέση των πλέι οφ και να μην χαλάσει το σερί δέκα αγωνιστικών αήττητου που διανύει αυτή τη στιγμή. Η τελευταία ήττα ήρθε τον Αύγουστο από την Κραϊόβα 1948 εκτός έδρας. Η ομάδα του Μαλνταρασάνου έχει οκτώ ισοπαλίες στα δέκα τελευταία παιχνίδια, πετυχαίνοντας μόνο δύο νίκες, με Ντιναμό και Βολουντάρι εντός έδρας. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Ιάνκου, στο μοναδικό της αγωνιστικό πρόβλημα.

Χέρμανσταντ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

KΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Ουνιβεριστατέα Κλουζ εκτός έδρας για το κύπελλο. Έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ στο 41′, ισοφάρισε όμως στο 65′.

Η Κλουζ μπορεί να ολοκληρώσει την αγωνιστική στην πρώτη θέση, αν κερδίσει την Χέρμανσταντ. Η ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι τελειώνει μια δύσκολη εβδομάδα, που την είδε να κερδίζει τη Φαρούλ εντός έδρας στο πρωτάθλημα και να πάρει την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ στο κύπελλο.

Η ομάδα παίζει δυνατό, αθλητικό ποδόσφαιρο με λίγη δημιουργικότητα, αλλά εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 13 γκολ παθητικό και η δεύτερη καλύτερη επίθεση με 28 γκολ για την Κλουζ, που μοιάζει έτοιμη να επιστρέψει στα εγχώρια πρωτεία. Τραυματίες παραμένουν οι Μανέα και Μπόμπεν.

Κλουζ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ – ΚΛΟΥΖ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ