*12η αγωνιστική.

* Δεν έχει νίκη η Ράγιο Βαγεκάνο στο “Μπερναμπέου” στη σύγχρονη ιστορία της, από το 2000 δεν έχει πάρει καν ισοπαλία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

* Στα 4 τελευταία μετρούν 3 G/G & over 2,5.

* Ντέρμπι Μαδρίτης με πολιτικές προεκτάσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με ανατροπή, 2-1 εκτός την Μπαρτσελόνα στο Κλάσικο με δύο γκολ του Μπέλινχαμ (68’, 90’+2). Η Μπαρτσελόνα είχε προηγηθεί μόλις στο 6’ με τον Γκιντογάν, είχε δύο δοκάρια για το 2-0 και φωνάζει για πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους.

Νίκησε χωρίς να είναι καλύτερη και έγινε μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, έναντι της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον. Το γκολ του Μπέλινχαμ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, της αλλάζει όλη την ψυχολογία, την κάνει να πιστέψει στην ανατροπή, η οποία γίνεται από μια φάση που η αντίπαλη άμυνα δεν είχε τη σωστή αντίδραση.

Έξαλλα πανηγύρια μετά τη λήξη, νέα αποθέωση του Άγγλου μεσοεπιθετικού και παρομοίωσή του με τους θρύλους που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας, όπως οι Ζιντάν και Ραούλ. Ρεπό έδωσε ο Αντσελότι στους παίκτες του μέχρι την Τετάρτη, γενικότερα το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ, άπαντες πλέον πιστεύουν πως ο τίτλος είναι στα χέρια τους και δεν έχουν σκοπό να τον χάσουν.

“Είναι μόνο τρεις βαθμοί αυτοί του Κλάσικο και θα χρειαστεί να δώσουμε αρκετές μεγάλες μάχες ακόμα, αλλά είναι πολύ θετικό το ότι έχουμε βγάλει τέτοιο πρόγραμμα και είμαστε πρώτοι” τόνισε ο Αντσελότι. Ο Ιταλός αποθεώνεται από τον Τύπο της Ισπανίας και όχι μόνο, για την επιλογή να βάλει τον Μπέλινχαμ στην επίθεση, “είναι απλώς η δουλειά μου να παίρνω το μάξιμουμ από τον κάθε παίκτη” σχολίασε σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

Πλήρως διαθέσιμος πια ο νεαρός Γκιούλερ, ο Αντσελότι αποκάλυψε πως θα τον πάρει στην αποστολή, αλλά και ότι έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να τον βάλει σταδιακά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Αήττητη εδώ και 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, δέχτηκε γκολ στα 3 τελευταία, τα 2 στο πρωτάθλημα.

* Σε 5/7 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις είχε προβάδισμα στο ημίχρονο, νίκησε σε όλα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε στο κύπελλο την ερασιτεχνική Λουγόνες με 6-0 με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο από Φαλκάο (8’, 16’), Καμέγιο (40’), Μπεμπέ (62’, 79’) και Ρατσίου (68’).

Το σκορ μιλάει από μόνο του όσον αφορά το παιχνίδι κυπέλλου, έπαιξε και με αρκετές αλλαγές αν και ο Φαλκάο δεν μπορεί να θεωρηθεί κατώτερος από τους υπόλοιπους επιθετικούς της.

Εκεί που εντυπωσιάζει είναι στο πρωτάθλημα. Πραγματοποίησε άλλη μια εμφάνιση άνω των δυνατοτήτων κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, της πήρε ισοπαλία εντός με 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις. Γενικότερα πάντως την κοίταξε στα μάτια, της έβαλε δύσκολα, μπορεί να δέχτηκε ανατροπή του 1-2, αλλά δεν τα παράτησε και στο τέλος επιβραβεύτηκε με τον ένα βαθμό.

Πάνω από δύο μήνες αήττητη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το να βρίσκεται πολύ πάνω από τη μέση στη βαθμολογία και να “βλέπει” εξάδα, ασχέτως αν αυτό δεν είναι στόχος για εκείνη, με βάση πάντα τα λόγια του ίδιου του προπονητή της, Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ.

“Πάμε να βάλουμε δύσκολα στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο” το μήνυμα του Ροντρίγκεθ προς τους παίκτες του. Αποκάλυψε πως έχει οργανώσει συγκεκριμένο σχέδιο εξουδετέρωσης του Μπέλινχαμ, όμως επεσήμανε πως η Ρεάλ δεν είναι μόνο ο Άγγλος.

Επέστρεψε ο βασικός χαφ Βαλεντίν.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* Στα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα μετράει 3 G/G & over 2,5, όλα με το ίδιο σκορ (2-2).

* Έχει πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ σε 2/3 τελευταία εκτός.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ