*31η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αμέρικα Μινέιρο-Ιντερνασιονάλ 1-2

*Τρεις σερί νίκες εντός η Ιντερνασιονάλ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ιντερνασιονάλ έχασε 3-4 εντός έδρας από την Κοριτίμπα σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά πλήρωσε την αποβολή παίκτη της μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Γκαρσέζ στο 28’, αλλά ισοφάρισε με πέναλτι του Άλαν Πάτρικ στο 43’. Όμως δεν άντεξε ούτε ως το ημίχρονο, αφού δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Ματέους Μπιάνκι στο 45’. Στο 70’ ο Ρόμπσον με πέναλτι την έβαλε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, πριν μειώσει με τον Μπρούνο Ενρίκε στο 83’ εκ νέου. Αλλά στο 90’ ο Ρόμπσον σκόραρε για την αντίπαλο της και δεύτερο πέναλτι, πριν μειώσει στο τελικό σκορ ο Βαλέντσια στις καθυστερήσεις.

Η Ιντερνασιονάλ μετά από δύο σερί νίκες, μία εκ των οποίων με το επιβλητικό 7-1 επί της Σάντος εντός έδρας, όχι απλά ηττήθηκε, έχασε με το “βαρύ” 3-4 στο γήπεδό της από την Κοριτίμπα.

Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες στην έδρα της, που δεν έχει κάποια ισοπαλία.

Βαθμολογικά εξακολουθεί να έχει μία μικρή άνεση, καθώς βρίσκεται στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά ταυτόχρονα είναι στην 12η και τελευταία θέση που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, αν και έχει και άλλες ομάδες από πίσω της σε απόσταση βολής, κάποιες και με αγώνα λιγότερο.

Όλα αυτά, ενώ οι οπαδοί της είχαν ως στόχο της ομάδας την παρουσία τουλάχιστον στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι που φαντάζει πάρα πολύ μακρινό ενδεχόμενο.

Ιντερνασιονάλ Στατιστικά

*8/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Αμέρικα Μινέιρο έχασε 3-4 εντός έδρας από την Γκρέμιο, αν και προηγήθηκε δύο φορές. Άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, στο 3’ με τον Ροντριγκίνιο, πριν βρεθεί να χάνει από δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, από πέναλτι του Ρεϊνάλντο στο 17’ και από τον Έβερτον Γκαλντίνο στο 20’. Αλλά αντέδρασε και αφού ισοφάρισε με τον Μαστριάνι στο 35’, πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στο 49ο λεπτό. Όμως δεν άντεξε και δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, από τους Λουίς Σουάρες (71’), Κριστάλδο (78’).

Η Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε με 3-4 εντός έδρας από την Γκρέμιο, δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, έκτη στους εννιά τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει.

Μακριά από την έδρα της ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ γενικώς δεν κερδίζει στα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για όλους τους θεσμούς, αν και έχει ίδιο αριθμό ισοπαλιών και ηττών, από εφτά.

Συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά μακριά από μία θέση παραμονής, ούσα στο -15 συγκεκριμένα από αυτήν, έχοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Πλέον μόνο με θαύμα θα μείνει σε αυτήν.

Ο πιο βατός της στόχος είναι να μην υποβιβαστεί χάνοντας την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο. Κάτι αρκετά πιθανό, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα.

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*Έξι σερί G/G

*11/15 over 2,5 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*13/15 G/G εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα, 11 σερί στα πιο πρόσφατα.

Ιντερνασιονάλ-Αμέρικα Μινέιρο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ