*12η αγωνιστική.

*Έρχονται από 7/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στον πρώτο γύρο: Βασιλεία – Λωζάνη 1-2.

ΛΩΖΑΝΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Λωζάνη Ουσί. Το 0-1 στο 29’, ισοφάρισε η Λωζάνη Ουσί στο 77’, το 1-2 ήρθε στο 81’. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Ντουσέν στο 88’. Έχασε πέναλτι στο 53’ η Λωζάνη.

Πικρό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς με τη Λωζάνη Ουσί, είχε στα χέρια της τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, στο μεσοδιάστημα είχε και χαμένο πέναλτι, εκείνο ήταν το σημείο «κλειδί» για τη Λωζάνη, που αν έκανε το 0-2 στο 53’, τότε θα είχε παράσταση νίκης. Η Λωζάνη Ουσί πήρε ψυχολογία, ισοφάρισε στο 77’ και μετά βρήκε απάντηση και στο 88’, πήρε δίκαια τον πόντο. Με διακυμάνσεις η πορεία της, μετρά ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είχαν ρυθμό και πολλά γκολ, όλα συνδυάστηκαν με Over 2.5 + G/G. Με 9 πόντους είναι 11η στη βαθμολογία.

ΛΩΖΑΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Σερβέτ. Το γκολ ο Σεβερίν στο 63’.

«Βυθίζεται» ολοένα και περισσότερο η Βασιλεία, που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Έχασε και απ’ τη Σερβέτ την περασμένη εβδομάδα, το τελικό 0-1 δε λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα του αγώνα. Πολύ καλύτερη η Σερβέτ σ’ ολόκληρο το ματς, σκόραρε στο 63’, αλλά είχε μεγάλες ευκαιρίες τόσο νωρίτερα, όσο και αργότερα απ’ το γκολ, θα μπορούσε να έχει κερδίσει με ευρύτερο σκορ. Απογοητευτική η εικόνα της Βασιλείας, που έχασε για τρίτη σερί αγωνιστική, έχει πάρει μόλις έναν πόντο στις τελευταίες πέντε (0-1-4), έχει μόλις μια νίκη σε 11 αγωνιστικές. Με πέντε πόντους είναι ουραγός της βαθμολογίας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 11/14 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα 12/14 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΩΖΑΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ