* 13η αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΓΚΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-0) από την Σλασκ Βρότσλαβ. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Σβαρτς (46’), Εξπόσιτο (71’, 77’) και Σάμιεκ-Ταλάρ (73’).

Αντίδραση μέσω Ευρώπης έβγαλαν οι “λεγεωνάριοι” που στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν τρεις σερί ήττες με 8 γκολ παθητικό.

Την Πέμπτη στο Μόσταρ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ενθαρρυντική η διαχείριση του προβαδίσματος των γηπεδούχων, αν και η εμφάνιση δεν πλησίασε τα στάνταρ της εκκίνησης.

“Ανακουφίστηκα γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεχτήκαμε πολύ εύκολα το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γρήγορα επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν όμορφο, αλλά ήμασταν τυχεροί.” δήλωσε ο κόουτς Ρούνιαϊτς.

Πριν 5 ημέρες στο Βρότσλαβ η εμφάνισή τους ήταν αποκαρδιωτική για να υποστούν την συντριβή από την Σλασκ με 4-0 και να κατρακυλήσουν στην 6η θέση της Ekstraklasa.

Δεν είχε δημιουργικές λύσεις σε παιχνίδι δημιουργίας, αλλά στο κλείσιμο του ημιχρόνου είχε δοκάρι να προηγηθεί. 19 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα της επανάληψης δέχθηκε το γκολ σε μετάβαση και μετά την πήρε η κατηφόρα. Έγινε ανυπόμονη, έκανε λάθη στην κυκλοφορία για να εκτεθεί ξανά και ξανά στο transition.

Αποχώρησε τραυματίας στο Μόσταρ ο Τσελάκα(μέσος) και δύσκολα θα προλάβει το σημερινό παιχνίδια, παραμένει εκτός ο Καπούστκα (μέσος). Επιστρέφει στην Ekstraklasa ο επιτελικός Ζόσουε που ήταν τιμωρημένος στο Βρότσλαβ.

ΛΕΓΚΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΤΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Βάρτα Πόζναν. Ο Λουίς (75’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Συνεχίστηκε ο κατήφορος της Σταλ και μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων κι επιβεβαιώνονται οι preseason προβλέψεις ότι θα είναι από τις ομάδας που θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή. Τη Δευτέρα γνώρισε 4η διαδοχική ήττα στην Ekstraklasa κι εξανεμίστηκε το “μαξιλαράκι” που είχε αποκτήσει από την επικίνδυνη ζώνη.

Σκληρό το αποτέλεσμα απέναντι στη Βάρτα, σε ένα ισορροπημένο από πλευράς απειλών παιχνίδι. Η Σταλ είχε την πρωτοβουλία από νωρίς (63% κατοχή), αλλά η Βάρτα την πρώτη καλή στιγμή σε μετάβαση. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι δύο ομάδες αντάλλαξαν δοκάρια, για να κριθεί το αποτέλεσμα από ένα ποιοτικό τελείωμα του αντίπαλου εξτρέμ, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

“Χτυπούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή της δουλειάς μου στη Σταλ, χάνουμε άλλο ένα ματς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ομάδα.” δήλωσε ο κόουτς Κιέρες.

ΣΤΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Λέγκια – Σταλ Μιέλετς στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ