12η αγωνιστική

*Η Μπορντό επικράτησε και στα δυο συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ροντέ, στα οποία κράτησε και ανέπαφη την εστία της.

ΜΠΟΡΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Ανζέ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 33ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Μπορντό, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Άλμπερτ Ριέρα, φιλοξενήθηκε από την Ανζέ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0.

Παρότι είχε καλή παρουσία, βρέθηκε πίσω λίγο μετά το μισάωρο, μετα από λάθος του πορτιέρο Στράτσεκ. Προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντιθέτως, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας, σε μια φάση που έδειξε τις αμυντικές της αδυναμίες. Είχε δυο καλές στιγμές στη συνέχεια, όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία της, ενώ μετά και από αυτή τη νέα απώλεια είναι στην 15η θέση, με μόλις έντεκα βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εντός της (0-1-2). Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο σήμερα ο Στράτσεκ, με τον Γιόχανσον να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Μπορντό Στατιστικά

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μπαστιά, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τρίτο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 67′ με τον Ντεπρέ.

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Ροντέ, μετά και τη νίκη με 5-3 κόντρα στην Καέν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρεμί Μποϊσιέ υποδέχθηκε τη Μπαστιά, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Βρέθηκε πίσω από πολύ νωρίς σε αντεπίθεση που δέχθηκε, μετά από γλίστρημα του Ραζό στο χώρο του κέντρου. Προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε κάποιες καλές στιγμές, μέχρι να φέρει εν τέλει το ματς στα ίσα, με κεφαλιά του Ντεπρέ, ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή των γηπεδούχων. Στην πορεία έφτασε κοντά στην ανατροπή, όμως η κεφαλιά του Κορεντό βρήκε στο δοκάρι.

Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 18 συνολικά και βρίσκεται στο πρώτο μισό της κατάταξης, προσπαθώντας να μειώσει από την πρώτη πεντάδα. Πανηγύρισε ένα διπλό στις πέντε εξόδους της (1-2-2).

Ροντέ Στατιστικά

*Goal/Goal τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπορντό – Ροντέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ