*12η αγωνιστική.

* Χωρίς νίκη σε 5 σερί παιχνίδια είχε μείνει η Αλμπαθέτε, μέχρι να κερδίσει το πιο πρόσφατο, εντός με 2-1.

* Μίνι σερί με 2 G/G & over 2,5, το ένα ήταν και over 3,5.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα από την Οβιέδο με 3-0 εκτός. Κρατούσε την ισοπαλία μέχρι να χάσει με αποβολή τον μπακ Άλβαρο Ροντρίγκεθ, δέχτηκε τρία σχεδόν απανωτά γκολ στην αρχή της επανάληψης από τους Ντε λα Φουέντε (48, 63’) και Μπόρχα Μπαστόν (53’).

Όσο υπήρχε αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι στο Οβιέδο, κρατούσε τον βαθμό χωρίς να νιώσει μεγάλη απειλή, ασχέτως αν η αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μετά την αποβολή και κυρίως στην αρχή του δευτέρου μέρους ήταν άλλη ομάδα και αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθαρά αγωνιστικά από το αριθμητικό μειονέκτημα, τα αίτια ήταν περισσότερο ψυχολογικά.

Δεύτερη σερί ήττα μετά την απώλεια του αήττητου από τη Λεβάντε, την προηγούμενη αγωνιστική. “Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη κι εμείς είμαστε εδώ για να σηκώσουμε τους παίκτες μας όταν είναι πεσμένοι” τόνισε ο κόουτς Ρουμπέν Άλβες προλαβαίνοντας οποιαδήποτε κριτική προς τους ποδοσφαιριστές του και κυρίως τον Ροντρίγκεθ που αποβλήθηκε.

Τεράστια προβλήματα για τον Άλβες, στους πολλούς τραυματίες προστέθηκαν και οι Ιγίνιο, Κίλες και Ντάτκοβιτς ενώ έξω λόγω τιμωρίας είναι και οι Ολαετσέα και Άλβαρο Ροντρίγκεθ. Ο κόουτς για να συμπληρώσει αποστολή θα ανεβάσει παίκτες από τη β’ ομάδα.

Αλμπαθέτε Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία έχει 5 over 2,5, αλλά μόλις 1 over 3,5.

* Έχει σκοράρει μόνο σε 2/5 εκτός έδρας, 3 γκολ συνολικά.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με τη Σαραγόσα (2-2). Πίσω στο σκορ με 0-2 από τα γκολ των Μέσα (45’) και Μονθόν (76’), άρπαξε το βαθμό στο τέλος με τους Καμπουθάνο (86’) και Ινσούα (90’+7).

Ισοπαλία με άρωμα νίκης αυτή με τη Σαραγόσα. Το αποτέλεσμα το ίδιο δεν είναι κάποιο μεγάλο επίτευγμα, όμως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε και διεκδίκησε και κάτι περισσότερο δημιουργώντας ακόμα μια φάση μετά το 2-2.

Δεύτερη σερί αγωνιστική που δεν παίρνει το επιθυμητό βαθμολογικά αλλά κερδίζει εντυπώσεις, ο ένας βαθμός σε δύο ματς όμως δεν εξυπηρετεί το στόχο των πλέι οφ. “Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια σωστά, να αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε στιγμή και κυρίως να σταματήσουμε να δεχόμαστε έτσι εύκολα γκολ” δήλωσε ο κόουτς Ραμίρεθ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Κολομβιανός εξτρέμ Οτέρο, δεν ταξίδεψε με την αποστολή.

Σπόρτινγκ Χιχόν Στατιστικά

* Στα τελευταία 8 ματς της, όποτε δέχτηκε γκολ, βγήκε over 2,5, όποτε κράτησε το μηδέν πίσω, βγήκε under 2,5.

* Έχει δεχτεί γκολ μόνο σε 1/4 πιο πρόσφατα εκτός.

Αλμπαθέτε-Σπόρτινγκ Χιχόν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ