*9η αγωνιστική 

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μία νίκη έχει η Χέρενφεν στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (7-1-1).

ΑΛΚΜΑΑΡ

Προηγούμενο ματς: Την παράδοση που την θέλει να φεύγει νικήτρια από το Άμστερνταμ συνέχισε η Άλκμααρ, που επικράτησε του Άγιαξ με 1-2 την περασμένη αγωνιστική. Ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο 45′, ενώ ο Ντε Βιτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 57′. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στο 73′, δίχως να καταφέρουν το κάτι περισσότερο μέχρι το φινάλε.

Με την ψυχολογία στα ύψη πήγε στην διακοπή η Άλκμααρ, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής. Ενδεικτικό ότι στα πρώτα οκτώ ματς της σεζόν, έχει μόλις μια ισοπαλία και επτά νίκες (7-1-0), για αυτό και βρίσκεται στην δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Απέναντι στον Άγιαξ, μίλησε η τρομερή της φόρμα και το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια κατεβαίνει χωρίς άγχος στην έδρα του «Αίαντα» και παίζει ελεύθερα.

«Έχουμε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη με τις εμφανίσεις μας και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει, αφού ο πρωταθλητισμός έτσι είναι. Το μόνο που θέλω είναι να διατηρήσουμε το επίπεδο που είχαμε στα παιχνίδι μας πριν από την διακοπή. Αν γίνει αυτό, εκτιμώ πως θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και γιατί όχι, και καλύτερα», επισήμανε ο τεχνικός Γιάνσεν.

Δεν ταλαιπωρείται από ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα, οι τραυματισμοί του εφεδρικού κίπερ Βέστερφελντ και του αμυντικού Ντε Βιτ είναι μακροχρόνιες και δεν επηρεάζουν την εικόνα της στο ελάχιστο.

Άλκμααρ Στατιστικά

*Βρέθηκε να προηγείται στα 6/7 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε παρά την σαφή βελτίωση στην εικόνα της, να επικρατήσει της Ναϊμέγκεν εντός έδρας και έμεινε στο 1-1 απέναντί της, την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι (6′), αλλά ισοφαρίστηκε κόντρα στην ροή του ματς και στο χειρότερο δυνατό σημείο (45+2′), με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνέλθει στην συνέχεια.

Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από την έκβαση του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν, καθώς δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη, αποτέλεσμα που σαφώς άξιζε με βάση την εικόνα της ειδικά στο πρώτο μέρος. Προσπάθησε και στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε. Παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και χωρίς νίκη τα τελευταία έξι παιχνίδια (0-1-5), δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο καλό της ξεκίνημα.

Σε μόνιμη πίεση ο τεχνικός Φαν Βόντερεν, πολλοί ήθελαν την απομάκρυνσή του κατά την διάρκεια της διακοπής αλλά η διοίκηση τον στηρίζει. «Δεν ακολουθούμε το πλανο που συζητάμε στα τελευταία παιχνίδια και η αλήθεια είναι πως αυτό μας κοστίζει. Ήθελα την διακοπή για να συζητήσουμε και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας», επισήμανε ο τεχνικός Φαν Βόντερεν.

Επιστρέφουν και είναι στην διάθεση του ολλανδού τεχνικού ο εξτρέμ Νάνελι και ο πλάγιος μπακ Αλί. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο φορ Νικολαέσκου.

Χέρενφεν Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ