*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής 

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Ουτρέχτης Β, έληξαν με Over 2,5 

*Aπόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-1-4).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Όλα λάθος πήγαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ντεν Χάαγκ την περασμένη αγωνιστική, στο οποίο ηττήθηκε με 6-0. Πήρε από νωρίς το πάνω χέρι στο παιχνίδι με τέσσερα γκολ (14′, 37′, 38′, 41’′)  η γηπεδούχος, ενώ ακριβώς στο ίδιο τέμπο συνέχισε και στην επανάληψη, σκοράροντας άλλες δύο φορές (73′, 76′). Η Ουτρέχτη Β δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι.

Μπορεί να βρισκόταν σε θετική τροχιά πριν από το παιχνίδι με την Ντεν Χάαγκ, αλλά έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της τελευταίας και έχασε δίκαια με το βαρύ 6-0. Δεν μπόρεσε να δείξει κάτι στο παιχνίδι και ενδεχομένως πραγματοποίησε την χειρότερή της εμφάνιση μέχρι τώρα στην σεζόν. Παραμένει ψηλά για τα δεδομένα της και σε παρούσα φάση δεν είναι ο σάκος του μποξ, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία. Πλήρης.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Έμεν εκτός έδρας την περασμένη Δευτέρα, για το πρωτάθλημα. Δέχτηκε το γκολ από προσωπική ενέργεια του εξτρέμ Μέντες στο 47′.

Μπορεί να έχει μέχρι στιγμής την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή στην κατηγορία από τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν σε αυτή, αλλά η εικόνα της περνάει από πολλές διακυμάνσεις και η αστάθειά της είναι δεδομένη. Ταλέντο υπάρχει και μάλιστα μπόλικο, αλλά υστερεί στην εμπειρία και στο τακτικό κομμάτι. Έδειξε αφέλεια στο ματς με την Έμεν και ηττήθηκε δίκαια, φτάνοντας έτσι τις έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Φαν ντερ Χόιβελ, πάντα εκτός οι μακροχρόνιοι τραυματίες οι Χέερτς και Γκονζάγκα.

Αϊντχόφεν Β Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΟΥΤΡΕΧΤΗ B – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ