*Φετινά παιχνίδια: Κολόμπους – Νιου Ίνγκλαντ 1-1.

*Goal / Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Σάρλοτ. Προηγήθηκε με τον Μπακ στο 64’, ισοφαρίστηκε στο 84’, στο επόμενο λεπτό ο Ρόμνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Είχε να κερδίσει καιρό η Νιου Ίνγκλαντ, το έκανε την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας της Σάρλοτ. Είχε προηγηθεί ένα σερί τεσσάρων αναμετρήσεων, στις οποίες μέτρησε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, όλα τα ματς είχαν γκολ εκατέρωθεν. Η θέση της στα πλέι οφ είναι εξασφαλισμένη, ερωτηματικό αποτελεί η θέση στην οποία θα καταλήξει. Προς το παρόν είναι 3η στην Ανατολική Περιφέρεια. Αήττητη εντός έδρας φέτος στο MLS (11 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Νιου Ίνγκλαντ Στατιστικά

*Goal / Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Στα 4/5 το Goal / Goal συνδυάστηκε με το Over 2.5.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Φιλαδέλφεια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50’, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ερνάντες στο 72’ με πέναλτι.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για το Κολόμπους, το οποίο έμεινε στο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Φιλαδέλφεια, αποτέλεσμα το οποίο ήρθε μετά το εκτός έδρας 1-1, επίσης, κόντρα στο Ντάλας. Εξασφαλισμένη η παρουσία του στα πλέι οφ, όχι όμως και η θέση του στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας, έχει δύο πόντους λιγότερους από τη σημερινή του αντίπαλο.

Κολόμπους Στατιστικά

*Μετρά τρία σερί 2-3 γκολ.

*Goal / Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

Νιου Ίνγκλαντ – Κολόμπους στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ