11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πιτέρμπορο, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Κόλινς στο 26’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ατζιμπόγε στο 47’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της και γνώρισε την ήττα η Μπρίστολ Ρόβερς. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε όμως με ελάχιστες από αυτές την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Αμυντικά ήταν ασταθής, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν μπορεί να βρει εύκολα σταθερότητα, όμως αυτό δεν της έχει κοστίσει ιδιαίτερα. Είναι μαχητική, ειδικά μεσοεπιθετικά, δημιουργεί ευκαιρίες και συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα στα περισσότερα παιχνίδια της. Αμυντικά έχει προβλήματα, τα οποία της δυσκολεύουν σχεδόν μόνιμα το έργο για θετικό αποτέλεσμα, όμως σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε να μην την πτοεί.

Μπρίστολ Ρόβερς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπόλτον με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Τσαρλς στο 43’.

Πάλεψε η Πορτ Βέιλ, αλλά ηττήθηκε. Κακό πρώτο μέρος, η εικόνα της ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη πίεσε περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν πείθει τελευταία με τις εμφανίσεις της, είναι ασταθής αμυντικά και δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία, όμως στα θετικά είναι το γεγονός ότι βρίσκει εξίσου εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα στα περισσότερα παιχνίδια της. Μαχητική στις εξόδους της, μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε, σκοράροντας στις τρεις πρόσφατες.

Πορτ Βέιλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπρίστολ Ρόβερς – Πορτ Βέιλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ