*10η αγωνιστική 

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5 

*Αήττητο έξι αγώνων τρέχει η Ζλιν απέναντι στην Σέσκε (4-2-0).

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη μέσα σε μια εβδομάδα δεύτερο διασυρμό, αφού ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 11′, έκανε το λάθος να ισοφαρίσει στο 38′ και στο δεύτερο μέρος ακολούθησε καταιγίδα τερμάτων από την γηπεδούχο. Στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης είχε δεχτεί ήδη τρία γκολ (50′, 57′, 64′), ενώ στο 81′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Σε πλήρη αποσύνθεση φαίνεται πως βρίσκεται αγωνιστικά η Ζλιν. Μετά τα επτά γκολ που δέχτηκε στην έδρα της από την Πλζεν, ακολούθησαν άλλα πέντε από την Μπάνικ εκτός έδρας. Αποκαρδιωτική η εικόνα της, το σκορ θα μπορούσε να λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, η διοίκηση έχει παρατήσει την ομάδα και ο τεχνικός Βέρμπα βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Τραυματίες οι Ντοστάλ και Σλόντσικ.

Φάσταβ Ζλιν Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη οριακή εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπόλεσλαβ την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′, κατάφερε με υπομονή να βρει γκολ ισοφάρισης στο 75′ αλλά η χαρά της κράτησε μόλις οκτώ λεπτά (83′).

Στο ίδιο έργο θεατές οι οπαδοί της Σέσκε, οι οποίοι είδαν σε ακόμη ένα παιχνίδι την ομάδα τους να παίζει συμπαθητικά και να μην αξίζει την ήττα, αλλά να την πληγώνει η τραγική αμυντική της συμπεριφορά. Έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 24 γκολ παθητικό, αν δεν βελτιωθεί στον τομέα αυτό, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Τραυματίας ο Κούντεκ, αμφίβολος ο Ντεγιάνοβιτς.

Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ