* 7η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους για την Πρέμιερ Λιγκ.

* Η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει back to back εντός έδρας ματς για την Πρέμιερ από το 2021.

* Η Μαν. Γιουνάιτεντ δέχθηκε 5 γκολ στα 2 τελευταία εντός για την Πρέμιερ, ενώ στα 17 προηγούμενα είχε δεχθεί μόλις 6!

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Κρίσταλ Πάλας. Ο Γκαρνάτσο (21’) άνοιξε το σκορ, ο Κασεμίρο (27’) έκανε το 2-0 και ο Μαρσιάλ (55’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στοπ στην κρίση έβαλε η Γιουνάιτεντ με τις δύο κολλητές νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ και το πρόγραμμα που ακολουθεί βοηθά για να χτίσει ένα δυνατό σερί μέχρι το ντέρμπι της πόλης στις 29 του Οκτώβρη.

Το Σάββατο στην Μπέρνλι ήταν τυχερή στο ξεκίνημα, το δοκάρι και ο Ονάνα σταμάτησαν δις τον Αμντουνί, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά πατούσε καλύτερα στο φιλόξενο για την ίδια Turf Moor.

Ο ξεχασμένος Έβανς άγγιξε το γκολ μετά από 12 χρόνια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αλλά έβγαλε όμορφη ασίστ για το εκπληκτικό γκολ του Φερνάντες. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε κυρίως πίσω από την μπάλα, δεν κινδύνευσε, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς σε κάποια κόντρα.

Την Τρίτη το νοκ άουτ παιχνίδι με την Πάλας εξελίχθηκε πολύ πιο εύκολο, παρά το rotation του Τεν Χάαχ. Με μόλις τρεις ίδιους στην αρχική 11αδα και τον Άμραμπατ ως κατά συνθήκη αριστερό μπακ στο ντεμπούτο του ως βασικός, είχε τον απόλυτο έλεγχο, βρήκε γκολ από νωρίς και μπορούσε μεγαλύτερο σκορ.

Στο 48% ο μέσος όρος κατοχής της στα πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, είναι ο χαμηλότερος δείκτης από την σεζόν 2003/2004!

Ασταμάτητα τα προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα, πάνω που επέστρεψαν οι Βαράν, Μαγκουάιρ και ξεκίνησαν την Τετάρτη, έχασε τους Ρεγκιλόν και Μαρτίνες, με τον Αργεντίνο να υποτροπιάζει παλαιότερο τραυματισμό και θα χάσει αρκετά παιχνίδια. Οι Σο, Μαλάσια, Γουάν-Μπισάκα, Ντιαλό (μέσος) είναι γνωστές απουσίες πλέον.

Ο Σάντσο παραμένει σε δυσμένεια από τον Τεν Χάαχ, αλλά ο Σάντσο επέστρεψε στην ομάδα μετά την έρευνα που ολοκληρώθηκε για εξωγηπεδικά παραπτώματα. Θα είναι διαθέσιμος σήμερα, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει. Ξανά στα αριστερά της άμυνας αναμένεται ο Άμραμπατ, αφού έχει ξεμείνει από μπακ ο Ολλανδός τεχνικός.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γκαρνάτσο (21’) άνοιξε το σκορ, ο Κασεμίρο (27’) έκανε το 2-0 και ο Μαρσιάλ (55’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεύτερο “άδειο” ταξίδι μέσα σε 10 μέρες αυτό της Τρίτης στο Μάντσεστερ, πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση στον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ, με άλλοθι το αναγκαστικό rotation του Χόντγκσον.

Η απουσία του Έζε από το αρχικό σχήμα την έκανε ακίνδυνη και η ήττα ήρθε πολύ εύκολα, με σχετικά κολακευτικό σκορ. Ο 25χρονος επιτελικός πέρασε ως αλλαγή στο 60’, αλλά τότε ήταν αργά. Χαρακτηριστικό της επίδρασης που έχει στο παιχνίδι των “αετών” το ότι είναι #1 σε σουτ και δημιουργία ευκαιριών σε ολόκληρη τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ!

Αναιμική ήταν η εμφάνιση της Πάλας και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ταβάνι ήταν το “Χ” για την απόδοσή της (0.30 – 0.59 xGoals) στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ (0-0).

Στα επιμέρους στατιστικά, δεν έχει σκοράρει φέτος σε πρώτο ημίχρονο στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο η Λούτον δεν τα έχει καταφέρει επίσης.

Με πολλά προβλήματα και πάλι η Κρίσταλ Πάλας στο Μάντσεστερ, λείπουν ξανά ο αρχισκόρερ Εντουάρντ, ο βασικός χαφ Λέρμα, ο αναπληρωματικός στόπερ Τόμκινς κι ο κίπερ Χέντερσον. Εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν οι εξτρέμ Ολίσε, Φράνσα. Αμφίβολοι οι μέσοι Ρίντεβαλντ, Αχαμάντα, αδειάζοντας το βάθος στη μεσαία γραμμή.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ