* 7η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Βιζέλα στα 5 τελευταία μεταξύ τους (3-2-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας

ΒΙΖΕΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Εστορίλ. Οι Γκιτάν (53’) και Βιτάλ (67’) έδωσαν δις προβάδισμα στην Εστορίλ, αλλά οι Εσέντε (62’) και Σεν-Λουί (90+11’) ισοφάρισαν για τη Βιζέλα.

Χρήσιμος βαθμολογικά και ψυχολογικά ο πρώτος εκτός έδρας πόντος της σεζόν για τη Βιζέλα που έχει δεχθεί 2+ γκολ στα 5/6 πρώτα ματς της Liga Portugal.

Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αλλά αμφότερες οι ομάδες ήταν ιδιαιτέρως αποτελεσματικές. Μόνο η Εστορίλ απείλησε στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με κάθετη κίνηση απέναντι σε σεταρισμένη άμυνα. Σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ ανέκτησε το πάνω χέρι, ενώ η Βιζέλα ισοφάρισε αρχικά με σωστή δημιουργία κα δευτερευόντως στην τελευταία φάση του αγώνα, σε κόρνερ που προωθήθηκε κι ο τερματοφύλακάς της!

“Περιμένω μία Πορτιμονένσε που εξελίσσεται. Είναι μία ομάδα με ίδιο πλάνο εδώ και χρόνια, αλλά έχουμε τη φιλοδοξία να επιστρέψουμε στις νίκες.” δήλωσε ο κόουτς Βιγιάρ.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Λεμπεντένκο (αρ. μπακ), Χουσέμ (μέσος).

ΒΙΖΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από την Μπενφίκα. Ο Μπα (5’) άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα, ο Μούσα (17’) έκανε το 0-2. Ο Βαρέλα (56’) μείωσε για την Πορτιμονένσε και ο Ρίλντο έχασε πέναλτι για την ισοφάριση στο 60’. Ο Νέρες (66’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Επιστροφή στις ήττες μετά από ένα μήνα για τους “αλβινέγκρος”, εντός προγράμματος αυτή της Κυριακής από την πρωταθλήτρια, οι οπαδοί της οποίας κυριάρχησαν ξανά στις κερκίδες του Πορτιμάο.

Κυριαρχικοί ήταν οι “ενκαρνάδος” και στο χορτάρι μέχρι την ανάπαυλα, με 67% κατοχή και δύο χαμένα τετ α τετ σε μεταβάσεις. Μετά τη διαγώνια βολίδα του δεξιού της για το 0-1, πριν και μετά το 0-2 σε ένα ακόμη γρήγορο transition.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα, η Πορτιμονένσε έγινε πιο ανταγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε και την χαλάρωση της Μπενφίκα. Έχασε πέναλτι δευτερόλεπτα μετά τη μείωση σε κόντρα επίθεση. Σε μία ακόμη μετάβαση όμως, εύστοχη αυτή τη φορά, από τους πρωτευουσιάνους τέλειωσε ουσιαστικά το παιχνίδι.

“Ήταν ένα καλό μάθημα για τους νεαρούς μας παίκτες.” δήλωσε μετά την αναμέτρηση με την Μπενφίκα ο κόουτς Σέρτζιο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε σχήμα με 4αδα, μετά το 3-5-2 που έπαιξε απέναντι στους πρωταθλητές.

Παραμένει εκτός εδώ και καιρό ο Νακαμούρα (κίπερ), ενώ αμφίβολος είναι ο Καρίγιο (φορ) που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο.

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Βιζέλα – Πορτιμονένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ