*6η αγωνιστική

*Η Ντόρτμουντ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-1-0).

*Η Ντόρτμουντ σκόραρε στα έντεκα τελευταία εκτός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Ουνιόν Βερολίνου. Σκόραραν οι Κράμαριτς (22′ πεν.) και Μπεμπού (38′).

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε και στην πρωτεύουσα η Χόφενχαϊμ, αλώνοντας την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα του πέναλτι κι έκανε το 2-0 στην αμέσως επόμενη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε. Ολοκλήρωσε με xGoals 1.97 και είχε σε εγρήγορση τον Μπάουμαν (πέντε αποκρούσεις) όποτε χρειάστηκε.

Ήταν η τέταρτη σερί νίκη για το συγκρότημα του Ματαράτσο που βρίσκεται οριακά πίσω από την πρώτη τετράδα και στο +1 από την Ντόρτμουντ. Πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά στην Μπουντεσλίγκα κι έκανε το 4Χ4 για πρώτη φορά από το διάστημα Φεβρουάριος – Μάρτιος 2022.

“Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη και κόντεψε να πάρει πέρσι το πρωτάθλημα. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για τα μειονεκτήματά της, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλά προετοιμασμένοι”, υπογράμμισε ο προπονητής Ματαράτσο που δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε 2+ γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Βόλφσμπουργκ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ρόις στο 68′.

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της, δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση στα μετόπισθεν και, τελικά, πέταξε νοκ άουτ τη Βόλφσμπουργκ στο κατάμεστο “Signal Iduna Park”. Την κράτησε όρθια σε δύο περιπτώσεις (12′, 37′) ο τερματοφύλακας Κόμπελ με εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι”, πανηγύρισαν πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές με τη Χόφενχαϊμ (μία ισοπαλία). Παραμένουν αήττητοι από το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα (3-2-0) για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2018/19, συνολικά “τρέχουν” ένα αήττητο σερί 13ων αγωνιστικών (8-5-0).

Δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο προπονητής Τέρζιτς στους Σάμπιτζερ, Μόρεϊ και Μουνιέ. Στην ενδεκάδα θα συνεχίσουν οι Ρόις και Νμετσά, θέση σε αυτή θα πάρει εκ νέου ο Μάλεν που μπήκε ως αλλαγή στο 63′ με τη Βόλφσμπουργκ. Την Τετάρτη (4/10) η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ από τους Betarades!

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ