24η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι του Γκέτεμποργκ.

*No Goal και Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Γκάις – Έργκριτε 0-1

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Γιόνσεπινγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 23ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε στο 51′ με τον Τάγκεσον, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Έργκριτε, μετά και τη νίκη που πήρε με 1-3 στην έδρα της Εσκιλστούνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζέφρι Άουμπιν φιλοξενήθηκε από τη Γιόνσεπινγκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Αρκετά ανοιχτό το μεταξύ τους ματς, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με την ίδια να ισοφαρίζει προσωρινά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πριν δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο φινάλε. Παραμένει έτσι χαμηλά στην κατάταξη, δίνοντας μάχη για να αποφύγει τα χειρότερα. Χωρίς νίκη σε έξι εντός (0-2-4).

Έργκριτε Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΑΪΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-6 επί της Γκέφλε, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Τσελίκ (2′, 37′), Άμπεργκ (πεν. 43′, 51′), Αλ-Χόλμστρεμ (74′) και Βένγκμπεργκ (90′), με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 17ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Γκάις, μετά και το εντυπωσιακό 4-1 επί της Χέλσινγκμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρέντρικ Χόλμπεργκ φιλοξενήθηκε από τη Γκέφλε, την οποία και συνέτριψε με 0-6. Δεν χωράνε πολλά σχόλια στο παιχνίδι αυτό, καθώς η ίδια ήταν με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το πρώτο ημιχρονο, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Έφτασε έτσι τις 5/6 νίκες στα τελευταία παιχνίδια της, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου. Μια ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός της (4-3-1).

Γκάις Στατιστικά

*Over 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έργκριτε – Γκάις στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ