*6η αγωνιστική

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Σημειώθηκε ισοπαλία στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΑΤΣΙΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Μόντσα. Ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 12′. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε με Γκαλιαρντίνι στο 36′.

Η απογοητευτική πορεία της Λάτσιο στο ξεκίνημα της σεζόν συνεχίστηκε και με τη Μόντσα. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να ανατρέψουν τα δεδομένα. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρα από το γκολ, το συγκρότημα του Σάρι απείλησε μόλις μία φορά με τον Ιμόμπιλε στο 57′ (δοκάρι). Δικαιολογημένη η γιούχα των οπαδών στους ποδοσφαιριστές της Λάτσιο που έχουν απολογισμό 1-2-3 σε έξι αναμετρήσεις.

Ο πρόεδρος Λοτίτο αποφάσισε η ομάδα να αποσυρθεί στο προπονητικό κέντρο (σ.σ. το λεγόμενο ritiro) πριν την αποψινή αναμέτρηση. Προβληματίζει η παρουσία του αρχηγού Ιμόμπιλε που δείχνει να μην έχει την σπιρτάδα των προηγούμενων σεζόν. Παράλληλα οι “αετοί” δεν έχουν πάρει ώθηση από τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις τους. “Τρέχουν” μία αρνητική παράδοση με την Τορίνο, κόντρα στην οποία αγνοούν τη νίκη σε πέντε αναμετρήσεις (0-4-1), ανεξαρτήτως έδρας. Χώρο στην επιθετική τριπλέτα αναμένεται να πάρει ο Πέδρο. Ενοχλήσεις νιώθουν οι Τζακάνι, Ρομανιόλι και Πάτρικ, “παίζεται” αν ξεκινήσουν βασικοί.

ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΡΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Λουκάκου στο 68′. Απάντησε ο Σαπάτα στο 85′.

Δεν άξιζε να χάσει από τη Ρόμα μπροστά στο κοινό της και δικαιώθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′. Ιδιαίτερα κεφάτη η Τορίνο, δημιούργησε αρκετούς κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ παράλληλα στάθηκε τυχερή στο 58′ όταν ο Κριστάντε με προβολή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Άνοιξε λογαριασμό για λογαριασμό της “γκρανάτα” ο Σαπάτα με πανέμορφη κεφαλιά-ψαράκι που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Διαθέσιμος και πάλι για τον προπονητής Γιούριτς ο Ρίτσι, πρόκειται να πάρει θέση στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του Βοϊβόντα. Σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης ο Σαπάτα, θα έχει την στήριξη των Βλάσιτς και Ράντονιτς. Αλώβητη φεύγει από την έδρα της Λάτσιο η Τορίνο στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της (1-2-0 / κράτησε το μηδέν στις δύο).

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ